Libnet.ro
UNICEF

15:45

Siria este de acord cu un nou termen pentru distrugerea armelor chimice

Antena3 Antena3,
Siria este de acord cu un nou termen pentru distrugerea armelor chimice

Siria a fost de acord cu un nou termen limita, stabilit pentru sfarsitul lunii aprilie, pentru distrugerea intregului arsenal chimic. Potrivit intelegerilor de anul trecut, dintre Rusia si Statele Unite ale Americi. continuă pe Antena3

Huawei Ascend G6, un nou dispozitiv pentru piata din Europa

Huawei Ascend G6 este un nou dispozitiv pentru segmentul mainstream, care va fi disponibil in curand pe piata din Europa. Terminalul are o configuratie modesta, bazata pe un procesor MSM8x12, un CPU cu 4 nuclee si frecventa de 1. 2 GHz. Ecranul masoara 4. 5 inci si are rezolutie qHD, 540960 pixeli. Senzorul camerei foto este de 8 Megapixeli, detine autofocus si este un senzor de tip BSI Back Side Illuminated). Camera frontala are si ea 5 Megapixeli pentru a putea efectua [].

Omul de afaceri Puiu Popoviciu, nou termen in dosarul Baneasa.

Omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu este asteptat, luni, la Curtea de Apel Bucuresti, pentru uhn nou termen in dosarul Baneasa. Puiu Popoviciu este judecat pentru fapte de coruptie, alaturi de fostii sefi DGIPI si DGA, in legatura cu tranzactionare la un pret subevaluat a unui teren de 224 de hectare. Citeste si: Milionarul din Top 100, Puiu Popoviciu, conducerea Agronomiei Bucuresti si a serviciului secret al Internelor-trimisi in judecata . Vezi de ce Omul de afaceri Gabriel Aurel .

Presiunea BARONILOR. PSD vrea, din nou, SUPERIMUNITATE pentru parlamentari, ministri, ...

La presiunea baronilor locali, PSD vrea sa impuna, din nou, superimunitatea, prin modificarea noului COD PENAL, spun surse din interiorul partidului. Prin modificarea legislativa, cei protejati NU mai pot cercetati pentru coruptie si infractiuni conexe. In plus, se sterg cu buretele toate condamnarile pentru aceste infractiuni. Infractiunea principala de care vor sa scape este conflictul de interese. Este vorba de revenirea la textul potrivit caruia nu pot fi acuzati de conflict de .

MADR ofera un nou sprijin pentru bunastarea animalelor

Ministerul Agriculturii and si Dezvoltarii Rurale MADR) va deschide, in perioada urmatoare, o noua sesiune de depunere a cererilor de ajutor financiar pentru Masura 215 - Pla and ti privind bunastarea animalelor porci and si pasari), conform unui comunicat publicat astazi pe site-ul institutiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )