Libnet.ro
UNICEF

21:00

Siria. Statul Islamic sustine ca a luat prizonieri doi militari rusi. Moscova neaga informatia

România Liberă România Liberă,
Siria. Statul Islamic sustine ca a luat prizonieri doi militari rusi. Moscova neaga informatia

O inregistrare video in care apar doi barbati despre care Statul Islamic afima ca ar fi militari rusi pe carei-ar fi luat prizonieri in cursul unor confruntari armate in zona orasului Deir Ezzor, in nordul Siriei, a fost difuzata marti. Moscova neaga. continuă pe România Liberă

Statul Islamic sustine ca a luat prizonieri doi militari rusi la Deir Ezzor in nordul Siriei. Moscova neaga informatia

Statul Islamic a difuzat marti o inregistrare video in care afirma ca a luat prizonieri doi militari rusi in cursul unor confruntari armate in zona orasului Deir Ezzor, in nordul Siriei, relateaza AFP.

Statul Islamic sustine ca a luat prizonieri doi militari rusi la Deir Ezzor in nordul Siriei; Moscova neaga

Statul Islamic a difuzat marti o inregistrare video in care afirma ca apar doi militari rusi pe care gruparea terorista afirma ca i-a luat prizonieri in cursul unor confruntari armate in zona orasului Deir Ezzor, in nordul Siriei, relateaza AFP.

Statul Islamic sustine ca a luat prizonieri doi militari rusi la Deir Ezzor in nordul Siriei; Moscova neaga

Statul Islamic a difuzat marti o inregistrare video in care afirma ca apar doi militari rusi pe care gruparea terorista afirma ca i-a luat prizonieri in cursul unor confruntari armate in zona orasului Deir Ezzor, in nordul Siriei, relateaza AFP, citata de News. ro.

Statul islamic a revendicat atacul armat din Las Vegas

Gruparea Statul Islamic a revendicat atacul armat din Las Vegas in urma caruia au murit cel putin 50 de persoane, sustinand ca autorul, un sexagenar american, se convertise la islam cu cateva luni in urma, relateaza AFP.

Statul Islamic a revendicat atacul din Las Vegas

Statul Islamic a revendicat atacul din Las Vegas, soldat cu 50 de morti, informeaza The Independent. Atacul a fost comis de un soldat al Statului Islamic, a transmis Amaq, agentia de propaganda a.

Statul Islamic revendica atentatul de la Las Vegas, FBI afirma ca atacul nu are vreo legatura cu vreo grupare terorista

Gruparea Statul Islamic a revendicat luni, prin agentia sa de propaganda Amaq, atacul armat de duminica de la Las Vegas, la un festival contry, soldat cu cel putin 58 de morti si 515 raniti, relateaza AFP, o revendicare respinsa de FBI, care a anuntat ca atacul n-are nicio legatura cu vreo grupare terorista internationala, relateaza The Associated Press.

Statul Islamic revendica atacul din Las Vegas

Statul Islamic a revendicat atacul din Las Vegas, acolo unde Stephen Paddock a ucis 50 de persoane si a ranit alte cateva sute. Potrivit Amaq, o agentie de stiri afiliata ISIS, Paddock ar fi fost un.

Atacul cu cutitul din gara din Marsilia, revendicat de Statul Islamic

Atacul cu cutitul comis duminica in gara din Marsilia, soldat cu moartea a doua femei, a fost revendicat de Statul Islamic, anunta Reuters, citand agentia Amaq. Un barbat a ucis doua femei cu cutitul, duminica, in gara principala din Marsilia, inainte sa fie impuscat mortal de fortele de securitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2877 seconds )