Libnet.ro
UNICEF

09:00

Sistemul cardului de sanatate a picat in plina criza: CNAS vrea sa renunte la el

Playtech Playtech,
Sistemul cardului de sanatate a picat in plina criza: CNAS vrea sa renunte la el

Sistemul cardului de sanatate a picat in plina criza de coronavirus. CNAS ar putea desfiinta acest sistem. Romanii ar putea sa nu mai aiba nevoie de card de sanatate pe o perioada. continuă pe Playtech

Leacuri false pe internet, in plina criza de coronavirus

In plina criza de coronavirsus, internetul este plin de false leacuri babesti impotriva virusului cum ar fi: ungerea cu diverse uleiuri esentiale, folosirea clorului pe corp sau stropirea cu argint coloidal.

PeBloguri: Florian Bodog: in plina criza de coronavirus, ministrul Costache isi continua tentativa de a pune bugetul Sanatatii in mainile prietenilor sai din firmele private!

In plina criza de coronavirus, in loc sa ofere oamenilor un PROGRAM NATIONAL DE TESTARE si un PROGRAM NATIONAL COERENT DE TRATAMENT, ministrul Costache isi continua tentativa de a pune bugetul Sanatatii in mainile prietenilor sai din firmele private!, a aratat senatorul PSD Florian Bodog, intr-o postare de pe pagina sa de Facebook.

Ce masina conduce acum Elena Basescu. Cum a fost surprinsa pe strada, in plina criza sanitara

Virusul ucigas a bagat frica si in vedete. in ciuda masurilor impuse, cateva dintre ele incearca sa ramana calme si sa isi continue activitatile cotidiene, intr-o maniera cat de poate de naturala. Printre ele se numara si Elena Basescu, fiica fostului presedinte, care a fost surprinsa zilele acestea pe strada. Cum a fost surprinsa Elena .

VIDEO Paranghelie intr-un cartier de romi din Targu Jiu, in plina criza generata de coronavirus. Au scos boxele in strada si s-au distrat

Mai multi tineri de etnie roma din cartierul Obreja, din municipiul Targu Jiu, au organizat o petrecere in plina strada, cu toate ca adunarile si evenimentele de acest fel sunt interzise in perioada starii de urgenta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )