Libnet.ro
UNICEF

09:15

Sistemul de sanatate din Romania se afla pe ultimele locuri din UE la aproape toate criteriile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sistemul de sanatate din Romania se afla pe ultimele locuri din UE la aproape toate criteriile

Europarlamentarul Cristian Busoi sustine ca sistemul de sanatate din tara noastra se afla pe ultimele locuri din UE la aproape toate criteriile, iar cea mai pregnanta problema dezbatuta la nivel european este cea a respectarii drepturilor pacientilor romani, informeaza surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Romania se afla pe ultimele locuri in Europa in ceea ce priveste acoperirea nevoilor medicale (P)

Din peste 30 de tari europene, Romania se afla pe locul 26 in ceea ce priveste acoperirea nevoilor de ingrijire medicala ale pacientilor conform raportului Comisiei Europene, OECD Health Data 2014 . Mai bine de.

Daniel Niculae intre retragere si continuarea carierei la alta echipa din Romania

Atacantul Daniel Niculae se gandeste serios ca la cei 33 ani ai sai sa-si continue cariera de jucator profesionist la alta echipa decat Rapid in fotbalul romanesc. Acesta ia in calcul chiar si retragerea din fotbal.

Business Report: Secretele comertului: ce fac marile magazine din Romania cu produsele pe cale sa expire; Scutirile de taxe ar putea sa reinvie cooperativa; De ce nu exista RCA doar pentru trei luni

Dezvoltatorul ungar Futureal revine pe piata rezidentiala din Romania. Dezvoltatorul ungar Futureal, care a construit in nordul Bucurestiului proiectul. Credit de 91 de milioane, reformare de 5%: Reorganizarea ANAF in proiectul cu Banca Mondiala. In vreme ce discursul guvernamental intern.

Un restaurant din Romania este printre cele mai bune din Europa

Restaurantul The Artist din Bucuresti este primul din Romania clasat printre cele mai bune restaurante fine dining din Europa, potrivit unei analize a TripAdvisor , in functie de preferintele turistilor.

Piata second hand din Romania: Ai aproape 60% sanse sa cumperi o masina lovita

Cu o piata auto second hand anuala de peste 430. 000 unitati si doar 70. 000 de masini noi, Romania este clar dominata de masinile de ocazie. Atentia trebuie sa fie insa mare la momentul achizitiei deoarece ai aproape 60% sanse sa cumperi o masina lovita si reparata, iar de cele mai multe ori este posibil ca vanzatorii sa ascunda adevarul.

HOROSCOP 17 octombrie: Capricornii ies din rutina. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 16 octombrie. Afla previziunile zilei pentru zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.

Piata auto din Romania, in crestere. Cate masini au fost inmatriculate in 2015

Inmatricularile de autoturisme noi in Romania au crescut in primele noua luni cu 10,2% fata de aceeasi perioada din 2014, la 56. 839 de unitati, in timp ce livrarile Dacia au avansat la nivelul UE cu 4% in perioada analizata, la 284. 686 unitati,.

Liderii din Romania cresc mult mai repede fata de cei din alte tari

Liderii din tara noastra cresc mult mai repede fata de cei din alte tari, este de parere Robert Murray, expert international in leadership si dezvoltare personala.

Doliu in tenisul romanesc: Florenta Mihai, prima jucatoare din Romania care a ajuns in finala de la Roland Garros, a murit

Florenta Mihai, prima jucatoare de tenis din Romaania care a ajuns pana in finala de la Roland Garros, in 1977, atat la simplu, cat si la dublu mixt, a decedat, miercuri dimineata, la varsta de 60 de ani, anunta Federatia Romana de Tenis.

Ne crestem afacerile retail din Romania

Compania petroliera maghiara MOL Group isi creste afacerile retail din tara noastra si nu urmareste sa se implice, pentru moment, pe plan local, in operatiuni de rafinare, dupa cum ne-a declarat, ieri, domnul David Pullan, prim-vicepresedinte de dezvoltare pe segmentul downstream.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )