Libnet.ro
UNICEF

08:15

Liderii din Romania cresc mult mai repede fata de cei din alte tari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liderii din Romania cresc mult mai repede fata de cei din alte tari

Liderii din tara noastra cresc mult mai repede fata de cei din alte tari, este de parere Robert Murray, expert international in leadership si dezvoltare personala. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO INTERVIU Thierry Garrel, producator: Fac parte dintr-o specie pe cale de disparitie pentru ca nu am telefon mobil / In prezent oamenii comunica mai repede, dar intr-un mod superficial

Thierry Garrel, producator si fost director al departamentului de film documentar la ARTE a discutat in cadrul unui interviu despre industria documentaristica din Romania si despre viitorul filmelor documentare in contextul globalizarii: Cred ca filmele documentare reprezinta calea cea mai scurta intre doua minti si doua inimi, pentru ca ceea ce este interesant la filmele documentare este puterea metaforelor si folosirea unui limbaj cinematografic, dincolo de cuvinte.

Fostul baron al Brailei, Bunea Stancu, incearca sa scape mai repede de puscarie

Fostul baron de Braila, Gheorghe Bunea Stancu, ex-presedintele Consilului Judetean, face tot posibilul sa iasa mai repede din inchisoare. La inceputul lunii octombrie, Stancu a depus la Judecatoria Focsani, o cerere de contestatie la executare, in incercarea de a iesi inainte de termen din Penitenciarul Focsani, unde este incarcerat pentru o condamnare de 3 ani cu executare.

Un inginer australian, fost consultant guvernamental, sustine ca incalzirea globala are loc intr-un ritm mult mai lent decat se crede

Dr. David Evans, un inginer si matematician din orasul autralian Perth, fost consultant pe modele climatice pentru autoritatea de mediu din cadrul guvernului australian, sustine ca schimbarile climatice se produc mult mai lent decat se crede, si ca modelul actual aplicat incalzirii climatice este mai dramatic decat realitatea, relateaza publicatia online australiana The New Daily.

Judecator la Curtea de Apel Cluj: Legea Big Brother ar trebui sa ne ingrijoreze mult mai serios

Dana Girbovan, judecator la Curtea de Apel Cluj, a postat pe contul sau de Facebook o critica la adresa legii privind retentia datelor - cunoscuta drept Legea Big Brother, promulgata recent de presedintele Klaus Iohannis. Dana Girbovan scrie ca legea a fost adoptata intr-o tacere suspecta si ar trebui sa ne ingrijoreze mult mai serios si e important ca macar acum sa se dezbata public, pentru a nu lasa cetatenilor impresia ca legea este una inofensiva si fara implicatii grave in ceea ce priveste libertatea lor.

Business Report: Secretele comertului: ce fac marile magazine din Romania cu produsele pe cale sa expire; Scutirile de taxe ar putea sa reinvie cooperativa; De ce nu exista RCA doar pentru trei luni

Dezvoltatorul ungar Futureal revine pe piata rezidentiala din Romania. Dezvoltatorul ungar Futureal, care a construit in nordul Bucurestiului proiectul. Credit de 91 de milioane, reformare de 5%: Reorganizarea ANAF in proiectul cu Banca Mondiala. In vreme ce discursul guvernamental intern.

intre consumatorul informat de vin din Romania si cel european nu este nicio diferenta

Intre consumatorul informat de vin din Romania si cel european nu este absolut nicio diferenta, este de parere Catalin Paduraru, ambasador al Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania ADAR).

O autostrada din Romania va fi demolata si refacuta. Cine plateste?

Directia de Calitate din cadrul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a constatat abateri grave in ceea ce priveste respectarea proiectului de executie aprobat pentru Autostrada Orastie - Sibiu si dispune demolarea.

Fara CUMUL DE FUNCTII la PSD. Ce optiuni au liderii din teritoriu

Liviu Dragnea, presedintele ales al PSD, a precizat ca aceasta propunere a fost dezbatuta foarte mult, iar in final doar patru sau cinci social-democrati s-au impotrivit ideii.

Copiii din Romania petrec mult timp in fata calculatorului. Doar Bulgaria ne depaseste in acest top

Un copil din Romania petrece aproape 23 de ore pe saptamana in fata calculatorului sau televizorului, in timp ce in Olanda si Belgia timpul petrecut este de circa 15 ore, printre factorii determinanti fiind existenta unui televizor in dormitorul copilului, potrivit unui studiu.

Salariile din invatamant cresc cu 15% de la 1 decembrie

ACTUALIZARE 16:58 Ponta: Oferta noastra pentru cei din Educatie - 15% in plus la salariu Premierul Victor Ponta a declarat astazi ca oferta Guvernului pentru sindicatele din Educatie este o crestere salariala de 15% de la 1 decembrie, transmit surse din presa. *ACTUALIZARE 16:38 Ponta amana discutarea legii salarizarii: Mai sunt detalii, lucruri de reglat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2567 seconds )