Libnet.ro
UNICEF

23:00

Site web blocat pentru fake news: Black Topics lega aparitia coronaviruslui de tehnologia 5 G

Hotnews Hotnews,
 Site web blocat pentru fake news: Black Topics lega aparitia coronaviruslui de tehnologia 5 G

Grupul de Comunicare Strategica a solicitat ANCOM blocarea imediata a accesului la site-ul https:blacktopics. wordpress. com, deoarece, prin intermediul unor articole publicate pe acest site, sunt puse la dispozitia publicului informatii false si alarmiste cu privire la COVID-19. inca un site web blocat pentru fake news: Cohortaurbana. ro promova ideea ca virusul Covid-19 ar fi fost creat in laborator pentru a fi folosit ca arma biologica. continuă pe Hotnews

inca un site web blocat pentru fake news: Cohortaurbana.ro promova ideea ca virusul Covid-19 ar fi fost creat in laborator pentru a fi folosit ca arma biologica

Grupul de Comunicare Strategica a solicitat marti, 7 aprilie, blocarea accesului la site-ul web cohortaurbana. ro pe motiv ca ar fi distribuit constant informatii false si alarmiste despre noul Coronavirus intr-o nota conspirationista si invocand ca argument lupta dintre marile puteri ale lumii . ) precum si informatii care au ca scop promovarea ideii ca virusul COVID-19 a fost creat in laborator pentru a fi folosit ca arma biologica. Vezi in articol cine detine acest site web si decizia ANCOM de blocare a accesului.

Mediastandard.ro: Un nou fake news circula pe Facebook: substantele de dezinfectare a strazilor omoara porumbeii

De cand criza epidemiologica a obligat autoritatile romane sa ia masuri drastice, precum impunerea unor restrictii, administratiile locale au intensificat si ele actiunile de igienizare a zonelor publice. insa, odata cu accelerarea dezinfectiei strazilor, au inceput sa circule si multe fake news-uri pe aceasta tema.

Coronavirus. Cel mai nou fake news: antenele 5G raspandesc noul virus

Teoriile conspiratiei iau amploare in plina pandemie de COVID-19. Un fake news care leaga tehnologia 5G de raspandirea noului coronavirus, si care s-a viralizat in grupuri locale de Facebook, a dat curs unor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )