Libnet.ro
UNICEF

15:15

Site-ul care ajuta magazinele romnesti din diaspora sa-si vnda produsele

Hotnews Hotnews,
 Site-ul care ajuta magazinele romnesti din diaspora sa-si vnda produsele

O platforma online ii ajuta pe romanii plecati in strainatate sa gaseasca produse autohtone in 25 de tari din lume. Site-ul aduce la un loc peste 1000 de magazine, restaurante, cofetarii si patiserii cu specific romanesc din 450 orase. continuă pe Hotnews

Dosarul privind votul pentru alegerile prezidentiale din Diaspora, CLASAT de DNA. Vezi motivarea

Procurorii DNA au clasat dosarul privind votul pentru alegerile prezidentiale din Diaspora. La baza deciziei sta refuzul Parlamentului de a incuviinta urmarirea penala a luiTitus Corlatean, cel care la v.

DNA a clasat dosarul Diaspora. Motivul: Urmarirea penala a lui Titus Corlatean nu a putut fi nceputa, n lipsa avizului Senatului

Procurorii DNA au clasat dosarul penal in care anchetau impiedicarea romanilor din diaspora sa voteze la alegerile prezidentiale din 2014. Printre motive se numara refuzul Senatului de a aviza inceperea urmaririi penale impotriva lui Titus Corlatean, la acel moment ministru de Externe si parlamentar PSD. DNA ceruse ca Titus Corlatean sa fie urmarit penal pentru abuz in serviciu si impiedicarea exercitarii drepturilor electorale.

Studentii la Medicina ii raspund ministrului Pintea: Exista multe motive pentru care medicii tineri pleaca din Romania

Federatia Asociatiilor Studentilor in Medicina din Romania FASMR) a reactionat, marti, dupa ce ministrul Sanatatii Sorina Pintea a anuntat ca ia in calcul incheierea unui act aditional la contractele de munca ale rezidentilor, astfel incat acestia sa.

Femeia care si-a revenit din moartea clinica, marturie-soc: Am fost vizitata de Adrian Paunescu si Vadim Tudor!

Mirela Voicu a avut-o invitata in emisiunea Voi cu Voicu pe parapsihologul Alina Albert, una dintre persoanele care a fost protagonista unui episod de moarte clinica, inregistrata oficial, pe cand avea 24 de an.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )