Libnet.ro
UNICEF

19:30

Site-ul de fake news OrtodoxInfo, blocat din nou, dupa cegasise o portita de relansare pentru a continua conspiratiile

Adevărul Adevărul,
Site-ul de fake news OrtodoxInfo, blocat din nou, dupa cegasise o portita de relansare pentru a continua conspiratiile

Autoritatile au decis marti, 5 mai, blocarea accesului utilizatorilor la continutul site-ului ortodox. info. ro, prin care este continuata campania de dezinformare privind COVID-19 inceputa pe site-ul la care accesul a fost deja blocat, respectiv ortodoxinfo. ro. continuă pe Adevărul

Accesul la site-ul justitiarul.ro a fost blocat din nou pentru informatii false: Jurnalistul Marius Albin Marinescu a repostat informatii pe care s-a angajat ca le va elimina - acuza autoritatile

Accesul la site-ul justitiarul. ro a fost blocat din nou de autoritati printr-o decizie luata in data de 30 aprilie, dupa ce site-ul fusese deblocat partial in 29 aprilie, la cererea ministrului de Interne, Marcel Vela, conditia fiind sa fie sterse informatiile false. Grupul de Comunicare Strategica GCS) arata acum ca pe site au fost pastrate si postate informatii false referitoare la COVID-19. Pe langa noi articole de tip fake news, GCS arata ca jurnalistul Marius Albin Marinescu a repostat pe site unul dintre articolele care a atras inchiderea initiala a site-ului, promovand aceleasi informatii pe care s-a angajat ca le va elimina.

Victoras Micula loveste din nou: Printisorul Frutti Fresh surprins in ipostaze tensionate alaturi de politie

Victor Micula Jr. si-a facut din nou o aparitie spectaculoasa pe timp de pandemie. Daca la inceputul crizei a urcat pretul spirtului si incerca sa vanda un tratament neverificat pentru COVID-19, de aceasta.

Declaratia pe propria raspundere, din nou modificata (FOTO)

Declaratia pe propria raspundere, valabila pana pe 15 mai, a fost din nou modificata. Motivul?.

Cum elimini toxinele din ficat dupa perioada de izolare la domiciliu! Iata ce recomanda nutritionistul Gianluca Mech

Ficatul reprezinta sistemul principal de filtrare din organism si are multe functii indispensabile vietii normale: sintetizeaza colesterolul, fosfolipidele, lipoproteinele si lipidele. De asemenea, neutralizeaza toxine, jucand astfel un rol important pentru sistemul imunitar.

Exista munca dupa izolare. Din nou la birou

Nu stim daca exista viata dupa moarte, dar stim ca exista foarte multe companii care isi cheama anga.

Tratamentul IPS Pimen, subiect de scandal, din nou: Nu veti primi acest raspuns

Dupa ce s-a numarat printre singurii bolnavi de coronavirus din Romania transportati cu elicopterul, IPS Pimen se pare ca are parte de tratament preferintial la Matei Bals, in.

Data oficiala a primului meci din Bundesliga dupa intrerupere

Liga Profesionista din Germania DFL) a anuntat, miercuri seara, cluburile din Bundesliga despre data reluarii campionatului suspendat din cauza pandemiei de coronavirus.

Strazile din Manhattan au prins din nou viata si s-au umplut de masini de lux

Pentru cateva minute strazile goale din Manhattan au prins din nou viata datorita unor tineri care au decis ca este momentul sa isi etaleze masinile de lux dar si motocicletele cu foarte multi cai putere.

Procurorii din CSM, dupa decizia CEDO in cazul Kovesi: Este necesara modificarea urgenta a legislatiei privind numirile si revocarile procurorilor de rang inalt

Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii CSM) spun ca este regretabil sa se constate o incalcare a drepturilor fundamentale protejate de Conventia Europeana a Drepturilor Omului printr-o procedura desfasurata impotriva unui inalt magistrat din cadrul Ministerului Public si ca este necesara modificarea urgenta a legislatiei care reglementeaza procedurile de numire si revocare in functiile inalte din Parchetul General.

Italienii ies din case dupa aproape doua luni: A fost cea mai lunga carantina din Europa!

Italia face astazi primii pasi spre normalitate. Autobuzele si metrourile vor circula cu mai putin de o treime din calatori, iar in gari oamenii vor fi monitorizati si doar cei cu temperatura sub 37,5 grade vor urca in trenuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )