Libnet.ro
UNICEF

00:07

Situatie dramatica intr-un judet din Romania. Gigacaloria ar putea costa peste 700 de lei la iarna!

Antena3 Antena3,
Situatie dramatica intr-un judet din Romania. Gigacaloria ar putea costa peste 700 de lei la iarna!

Primaria Galati a anuntat, marti, ca nu mai poate subventiona energia termica pentru populatie la fel cum a facut anul trecut, iar eliminarea ajutorului va duce facturi de trei ori mai mari pentru abonatii. continuă pe Antena3

Trei cutremure inregistrate intr-un judet din Romania, intr-o singura ora

Trei cutremure au avut loc in Muntenia, judetul Ialomita, intr-o singura ora. Cel mai puternic a avut magnitudinea de 2,9 grade pe scara Richter. Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru.

SOC in lumea mondena! Vedeta a plecat din Romania: Nu se mai intoarce! Lovitura teribila pentru fani (FOTO)

Kitty Cepraga a marturisit de ce s-a stabilit in Italia intr-un moment in care se afla in plina glorie in Romania. Am plecat din Romania cand eram foarte tanara si ma bucuram de o anume glorie.

Ionut Tudorache, Medical Concierge Travel: Ce potential are piata turismului medical din Romania

Sistemul medical din Romania s-a dezvoltat considerabil in ultimii ani. Auzim de roboti chirurgicali, radiologie dentara digitala si tot felul de aparatura medicala de ultima generatie. Pe langa clinici dotate cu echipamente performante, medicii romani.

Fost lider al socialistilor europeni, atac la PSD: Trebuie sa ne despartim de membrii controversati, precum cei din Romania

Social-democratii europeni trebuie sa scape de membrii controversati precum cei din Romania, a declarat Hannes Swoboda, fostul lider al socialistilor din Parlamentul European. SD e grupul politic european .

Doliu in PRESA din Romania! Un cunoscut jurnalist A MURIT (FOTO)

Doliu in presa din Romania! Jurnalistul Tiberiu Cosovan, Coso pentru prieteni, a murit la doar 64 de ani. Tiberul Cosovan a activat in ultima perioada la Monitorul de Suceava. in afara de presa, acesta.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Ce scrie presa internationala despre referendumul din Romania

Presa internationala a scris, duminica seara, despre referendumul din Romania de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei, subliniind in special prezenta s.

Reactia Bisericii Catolice din Romania dupa esecul referendumului: Reafirmam CU TARIE ca la temelia familiei se afla casatoria liber consimtita dintre un barbat si o femeie

Biserica Catolica din Romania reactioneaza dupa esecul referendumului privind redefinirea familiei in Constitutie. intr-un mesaj transmis duminica seara, Biserica Catolica, reafirma cu tarie, prin vocea.

Nemo Express parcurge lunar 5,5 milioane kilometri. Ce inseamna asta pe soselele din Romania? Un infern!

Nemo Express a incheiat anul 2017 cu o cifra de afaceri de peste 28 milioane de euro, iar 10% din aceasta suma va fi reinvestita in infrastructura. Ca orice companie din Romania, Nemo Express resimte in plin politicile economice adoptate de diversele.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Biserica Catolica din Romania reafirma ca la temelia familiei se afla casatoria dintre un barbat si o femeie

Biserica Catolica din Romania reafirma, prin vocea episcopilor sai, dupa desfasurarea referendumului din 6-7 octombrie, ca la temelia familiei se afla casatoria liber.

Romania ar putea fi al doilea stat din UE, dupa Cehia, care sa aplice mecanismul de taxare inversa generalizata

Romania ar putea fi a doua tara din Uniunea Europeana UE), dupa Cehia, care ar putea aplica mecanismul de taxare inversa generalizata, in contextul in care Consiliul pentru Afaceri Economice si Financiare al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )