Libnet.ro
UNICEF

22:15

Situatie halucinanta: Un primar din Romania si-a dublat salariul si va castiga mai mult decat presedintele Iohannis

B1 B1,
Situatie halucinanta: Un primar din Romania si-a dublat salariul si va castiga mai mult decat presedintele Iohannis

Salariile angajatilor de la Primaria Alexandria au fost marite, incepand cu 1 iulie, cea mai mare crestere fiind cea a venitului primarului, Victor Dragusin, care va primi un salariu mai mare chiar si. continuă pe B1

Cel mai bine platit angajat din Romania a dat o petrecere pe plaja sa privata, la care au venit cei mai mari bogatasi ai planetei (VIDEO)

Ioannis Papalekas, considerat cel mai bine platit angajat din Romania, caci incaseaza anual 2,6 milioane de euro, a organizat in weekend o petrecere fastuoasa pe vestita plaja Nammos din Mykonos,.

Argeseanul acuzat ca ar fi vrut sa organizeze un atentat la o baza militara din Romania ramane in arest preventiv

Barbatul de 39 de ani din Arges, acuzat ca ar fi intentionat sa organizeze un atentat la o baza militara din Romania, ramane in arest preventiv pentru inca 30 de zile, a decis, marti, inalta Curte de Casatie si Justitie.

O jurnalista straina, fascinata de vrajitoarele din Romania. Ce a aflat de la cea mai puternica dintre ele

O jurnalista straina, care estefascinata de vrajitoarele din Romania, a venit in tara sa afle mai multe despre obiceiurile lor. Jurnalista a mers la cea care este considerata cea mai.

Ea este cea mai bogata actrita din Romania. Are o plaja in Mamaia si masini de fite

Este cea mai bogata actrita din Romania. Cantareata care apare des la tv are o avere impresionanta. Aceasta are mai multe afaceri pe Litoralul romanesc, printre care si o plaja. Maria Buza are si cateva masini.

Studiu: 45% din firmele din Romania, cu 700.000 de angajati, au capitaluri negative si n-ar trebui sa supravietuiasca

Circa 45% din firmele din Romania, cu peste 700. 000 de angajati, au capitaluri negative si in mod normal nu ar trebui sa supravietuiasca, insa ele reusesc sa ramana active deoarece se finanteaza in principal prin intarzierea platilor catre furnizori sau stat, potrivit unui studiu de impact transmis marti de Iancu Guda, presedinte al Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR) si lector al Institutului Bancar Roman IBR).

Doliu in lumea medicala. Petru Dindeal, unul dintre cei mai buni doctori din Romania, a murit

Este doliu in lumea medicala, dupa ce unul dintre cei mai reputati doctori a trecut in nefiinta, scrie a1. ro. DoctorulPetru Dindeal avea 75 de ani atunci cand s-a stins din.

Promotor Rent a Car - Compania care s-a impus pe piata de inchirieri auto din Romania printr-un sistem inovator de fidelizare (P)

Pe o piata unde concurenta este din ce in ce mai acerba, Promotor Rent a Car este o companie romaneasca care, conform fondatorilor sai, s-a extins cu rapiditate la nivel national datorita sistemului sau de fidelizare.

Un incendiu puternic a afectat, marti, cel mai mare producator de placi pe baza de lemn din Romania. Zeci de pompieri au intervenit pentru a lichida flacarile

Zeci de pompieri au intervenit cu opt autospeciale, marti dimineata pentru stingerea unui incendiu care a cuprins patru buncare cu rumegus si un filtru de praf ale companiei Kronospan din Sebes .

Unul dintre cei mai mari constructori locali aduce vietnamezi pentru santierele din Romania: In doi ani va fi o criza nemaivazuta a fortei de munca locale. Riscul unei noi bule imobiliare?

Piata locala a constructiilor traverseaza una dintre cele mai dificile perioade dupa criza declansata in anul 2008, atrag atentia specialistii din industrie. In ciuda parcursului favorabil din sectorul privat de investitii, acolo unde proiecte.

Cine sunt cei care primesc cele mai mari pensii speciale din Romania

Romania plateste peste 8. 000 de pensii speciale fostilor diplomati, aviatori, grefieri, auditori ai Curtii de Conturi si magistrati militari. Cea mai mare pensie speciala o incaseaza un fost.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )