Libnet.ro
UNICEF

00:07

Situatie incredibila intr-un liceu din Piatra-Neamt. Mai multi elevi au fost amendati pentru obranicie si chiul repetat

Antena3 Antena3,
Situatie incredibila intr-un liceu din Piatra-Neamt. Mai multi elevi au fost amendati pentru obranicie si chiul repetat

Situatie incredibila la un liceu din Piatra-Neamt. Mai multi elevi au fost amendati pentru obraznicie si chiul repetat. Se pare ca cei aflati la conducerea institutiei de invatamant au. continuă pe Antena3

Traian Badulescu: Cei mai multi romani petrec weekend-urile in destinatii autohtone

Cei mai multi dintre romani aleg sa calatoreasca in weekend in destinatii autohtone, in principal datorita dorintei de a vizita mai multe locuri si din cauza lipsei de timp, motivul nefiind neaparat financiar, a declarat Traian Badulescu, consultant in turism, pentru Agerpres.

Situatie incredibila in Iasi. O minora si-a taiat venele dupa ce a avut relatii intime cu sute de barbati. Fata a fost pacalita de iubitul ei sa se prostitueze

O tanara din judetul Iasi a ajuns prostituata dupa ce a crezut minciunile unui tanar de 19 ani, care s-a folosit de metoda loverboy pentru a o racola. Tanarul era proxenet alaturi de fratele si.

Vasile Blaga s-a intalnit la sediul PNL cu mai multi dintre liderii fostului PDL. Orban nu a fost invitat

Cu o zi inainte de a doua sedinta a Guvernului din aceasta saptamana, ies la iveala tensiuni interne in principalul partid al opozitiei. Fostul copresedinte PNL Vasile Blaga, retras in ultima perioada intr-un con de umbra, s-a intalnit la sediul PNL cu.

Cat costa si cat dureaza drumul spre litoral din cele mai mari orase ale Romaniei

Drumul spre mare este cel mai frecventat vara, cand multi romani se inghesuie pe soselele tarii si se incoloneaza cu diferite destinatii, aproape de litoralul Marii Negre. Cu masina, cu trenul, cu microbuzul sau avionul, calatoria catre Constanta din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )