Libnet.ro
UNICEF

15:00

Traian Badulescu: Cei mai multi romani petrec weekend-urile in destinatii autohtone

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Badulescu: Cei mai multi romani petrec weekend-urile in destinatii autohtone

Cei mai multi dintre romani aleg sa calatoreasca in weekend in destinatii autohtone, in principal datorita dorintei de a vizita mai multe locuri si din cauza lipsei de timp, motivul nefiind neaparat financiar, a declarat Traian Badulescu, consultant in turism, pentru Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Dar si Har. Adevarul socant despre o metoda de albire a dintilor folosita de tot mai multi romani

Medicul stomatolog Ada Epistatu a explicat, vineri, la Dar si Har, de ce nu trebuie sa cadem in capcana produselor din supermarketuri care promit albirea dintilor la domiciliu. Acum multi ani cand faceam.

Cum se subordoneaza politic Politia: Cei mai multi dintre sefi, pusi in functie din pix, fara a participa la vreun concurs (VIDEO)

Gurile rele o spun de mult timp, dar acum exista si confirmarea, venita chiar din gura ministrului Carmen Dan. Politicienii au gasit o solutie ca sa-si subordoneze Politia Romana. Astfel au transformat.

Sarbatoare importanta maine, 17 iulie. Multi romani isi sarbatoresc onomastica

Este sarbatoare mare pentru crestinii ortodocsi pe data 17 iulie. Multi romani isi sarbatoresc onomastica. Nu uita sa le spui La multi ani! Citeste continuarea pe.

Imagini socante la Raliul Harghitei. Unul dintre cei mai experimentati piloti romani, accident teribil - VIDEO

Imagini spectaculoase la Raliu Harghitei. Doua masini au zburat de-a dreptul de pe sosea in aceeasi curba, iar intr-unul dintre accidente a fost implicat unul dintre cei mai experimentati piloti din Romania.

Frans Timmermans catre presedintele Trump: Sa-ti numesti inamici cei mai buni prieteni nseamna sa-i faci fericiti pe adevaratii dusmani

Sa spui despre cei mai buni prieteni ai tai ca sunt inamici inseamna sa-i faci fericiti pe adevaratii dusmani, i-a transmis vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, presedintelui american Donald Trump. Acesta declara, intr-un interviu acordat in ajunul summitului cu Vladimir Putin, care va avea loc luni, ca UE este un inamic al SUA.

Tusk catre Trump: SUA si UE sunt cei mai buni prieteni. Oricine spune ca suntem adversari raspandeste fake news

SUA si UE sunt cei mai buni prieteni, iar oricine spune ca cele doua parti sunt dusmani imprastie stiri false, a afirmat duminica presedintele Consiliului European, Donald Tusk, dupa ce presedintele american Donald Trump a numit UE un adversar.

Cum arata averea celor mai importanti demnitari. Iohannis a incasat mai multi bani din chirii

Presedintele senatului, Calin Popescu Tariceanu a primit drept mostenire doua apartamente de la mama sa, iar seful PSD, Liviu Dragnea, are mai multi bani in conturi. Despre presedintele Klaus Iohannis se stie.

HOROSCOP 16 iulie. Berbecii stau cu persoana iubita, Racii castiga mai multi bani

Horoscop Berbec Dorinta de a petrece mai mult timp cu persoana iubita ti-o poti indeplini numai dupa ce iti vei stabili pe indelete programul intregii saptamani. incearca sa iti rezervi momente.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )