Libnet.ro
UNICEF

13:00

Situatie neclara la Suceava: Managerul Spitalului Judetean vorbeste de 20 de decese provocate de coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Situatie neclara la Suceava: Managerul Spitalului Judetean vorbeste de 20 de decese provocate de coronavirus

Noul manager al Spitalului Judetean Suceava, dr. Florin Filip, a afirmat, pentru corespondentul Adevarul, ca la aceasta unitate medicala s-ar fi inregistrat de fapt 20 de decese cauzate de Covid-19. continuă pe Hotnews

Managerul Spitalului Judetean Deva, demis fiindca a lasat institutia in haos total

Vasilica Poteca, prefectul judetul Hunedoara, l-a suspendat din functie pe managerul Spitalului Jude.

Managerul Spitalului Focsani si mai multe cadre medicale s-au izolat la locul de munca

Managerul Spitalului Judetean Focsani, Constantin Mandrila, dar si mai multe cadre medicale ale unit.

Managerul spitalului din Deva, suspendat din functie dupa ce unitatea medicala a intrat in carantina

Prefectul Judetului Hunedoara, Vasilica Poteca, sustine ca l-a suspendat pe managerul spitalului judetean din Deva dupa ce mai multe cadre medicale au fost depistate cu coronavirus, iar unitatea medicala a intrat in carantina.

CORONAVIRUS. Managerul Spitalului din Deva a fost suspendat din functie. Unitatea medicala, plasata in carantina (VIDEO)

Managerul Spitalului Judetean Deva, Daniel Rosca, a fost suspendat din functie, din cauza felului in care a gestionat situatia raspandirii infectiei cu noul coronavirus. Spitalul va intra in carantina.

Un asistent de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sibiu, confirmat cu covid-19

Un asistent medical de pe Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sibiu a fost confirmat c.

Orasul din Romania unde medicii trag la sorti cine sa trateze pacienti cu coronavirus Managerul spitalului: Sunt medic ca sa slujesc beteagul

Intr-un spital din Romania, medicii trag la sorti cine va ingriji bolnavi infectati cu coronavirus, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro. Este vorba despre Spitalul Judetean Dr. Constantin Opris din Baia Mare. Contactat de HotNews. ro, managerul interimar al spitalului, medicul Vasile Pop, admite ca unora dintre colegi nu le-a suras ideea, dar spune ca niciun cadru medical nu poate refuza sa ingrijeasca bolnavi, inclusiv infectati cu coronavirus. Cazul de la Baia Mare spune multe despre starea de spirit din spitalele romanesti, in conditiile in care multe cadre medicale reclama, in aceste zile, ca nu au suficiente echipamente de protectie.

Scandal in jurul demiterii sefei Spitalului Judetean Deva. Prefectul: Totul s-a facut la voia intamplarii

A iesit scandal intre sefii Consiliului Judetean Hunedoara si prefectul Vasilica Poteca, in urma suspendarii managerului Spitalului Judetean de Urgenta din Deva.

Revoltator. O angajata a Spitalului Judetean Arges a furat masti si dezinfectanti

O angajata a Spitalului Judetean Arges a fost dusa la audieri la Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti vineri seara dupa ce la locuinta acesteia au fost gasite sute de masti, dezinfectanti si alte echipamente medicale furate din spital. Au fost facute de asemenea perchezitii si la Spitalul Judetean Arges.

Mehedinti - Pacient al Spitalului Judetean, confirmat cu coronavirus. Presedintele CJ sustine ca personalul medical a fost echipat conform protocolului

Unul dintre pacientii internati in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta din Drobeta Turnu Severin a fost diagnosticat cu COVID-19. Barbatul nu a fost testat initial intrucat nu s-a incadrat in simptomatologia pentru Coronavirus comunicata de Ministerul Sanatatii.

Un barbat infectat cu Coronavirus a decedat. Persoana a fost internata in sectia de Oncologie a Spitalului Judetean Deva

Un barbat din judetul Hunedoara, in varsta de 74 de ani, internat in sectia de Oncologie a Spitalului Judetean Deva cu neoplasm in stadiul terminal, a decedat. Barbatul a fost confirmat pozitiv pentru infectia cu Coronavirus, informeaza Grupul de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )