Libnet.ro
UNICEF

01:05

Situatie tensionata in Colegiul Psihologilor din Romania, pe fondul alegerilor interne

România Liberă România Liberă,
Situatie tensionata in Colegiul Psihologilor din Romania, pe fondul alegerilor interne

Un conflict a izbucnit in interiorul Colegiului Psihologilor din Romania, ca urmare inceperii procesului electoral intern pentru alegerea unei noi conduceri la nivel central, dar si la nivel de filiale, informeaza HotNews. ro. continuă pe România Liberă

Tensiuni si acuzatii de frauda la alegerile pentru conducerea Colegiul Psihologilor din Romania

Breasla psihologilor din Romania este in fierbere din cauza tensiunilor majore izbucnite intre actuala conducere executiva a Colegiului Psihologilor si marea masa a psihologilor. Tensiunile au aparut odata cu inceperea procesului electoral intern pentru alegerea unei noi conduceri la nivel central, dar si la nivel de filiale. Multi dintre psihologii din tara acuza actuala conducere ca distorsioneaza procesul electoral si schimba regulile in timpul jocului pentru a-si perpetua influenta la varful profesiei; actuala conducere invoca legislatia si lipsa de personal juridic.

Loredana a lansat primul clip virtual reality din Romania

Loredana a lansat primul clip virtual reality din Romania. Este vorba de inregistrarea piesei Ziua de Azi din timpul marelui sau concert de anul trecut, clip pe care il putem urmari in regim de 360 de grade daca purtam ochelari VR.

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, acuzat de ucidere din culpa. Gheorghe Borcean: Am actionat in disperare de cauza

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania este acuzat de malpraxis si ucidere din culpa, dupa decesul unei paciente la Spitalul Municipal din Caransebes. Doctorul Gheorghe Borcean a declarat pentru Romania Libera ca asteapta rezultatul anchetei, insa nu are ce sa-si reproseze pentru ca a actionat pentru salvarea vietii pacientei. Sotul femeii decedate solicita daune de un milion de euro.

Top 5 producatori de medicamente din Romania. Ce companie a inregistrat cea mai mare cifra de afaceri

Industria farmaceutica din Romania continua sa se dezvolte indiferent de taxele impuse de stat producatorilor de medicamente. Conform calculelor APMGR, peste 2. 000 de medicamente generice au disparut de pe piata in ultimii ani, fiind inlocuite cu.

The Observer: Mii de femei din Romania, victimele sclaviei moderne. Ele sunt abuzate si exploatate in ferme si sere din Sicilia

Aproximativ 7. 500 de femei sunt victimele sclaviei moderne in fermele si serele din Sicilia, potrivit unui reportaj realizat de The Observer. Dintre acestea, majoritatea provin din Romania si traiesc in conditii mizere, fiind obligate sa munceasca cate 12 ore pe zi, fara sa fie platite. Totodata, ele sunt victime ale agresiunilor sexuale si ale violurilor, mai noteaza sursa citata.

Ministrul Sanatatii: Epidemia de rujeola din Romania a pornit de la o populatie de persoane nomade

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, vorbit in cadrul unei conferinte despre epidemia de rujeola din Romania, despre care spune ca pare a fi pornit de la o populatie de persoane nomade. El precizeaza ca tulpina virusului seamana cu cea care a afectat Italia sau Ungaria, dar nu se poate sti clar daca aceste lucruri au factori comun.

Cel putin trei banci medii si mai multe mici - de vanzare, pe piata din Romania

Pe piata din Romania sunt de vanzare minimum trei banci medii si mai multe de nivel mic, a declarat ieri, la Budapesta, Laszlo Wolf, directorul general adjunct al OTP Group, mentionand ca grupul are capacitate financiara suficienta sa cumpere orice banca de vanzare.

Cel putin trei banci medii si mai multe mici - de vanzare, pe piata din Romania

Wolf Laszlo, directorul general adjunct al OTP Group, a declarat, cu putin timp in urma, ca, pe piata din Romania, sunt de vanzare minimum trei banci medii si mai multe de nivel mic.

Motivul ULUITOR pentru care un oras din Romania a declarat STARE DE ALERTA timp de 10 zile

Autoritatile din municipiul Orsova au declarat stare de alerta in perioada 8-18 martie pentru ca nu au fost ridicate deseurile menajere ale oamenilor din data de 6 ianuarie, a declarat marti, prefectul.

STUDIU despre realitatea trista din Romania: In mediul rural, unul din 10 copii merge la culcare flamand

In mediul rural, in 2016, peste 70 la suta dintre familii nu le-au putut oferi copiilor o alimentatie de calitate, iar unul din 10 copii a mers la culcare flamand, arata un raport al World Vision Romania despre bunastarea copilului din mediul rural,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )