Libnet.ro
UNICEF

06:45

Situatie vizitatori in Noaptea Muzeelor 2016 la Muzeul Astra din Sibiu

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Situatie vizitatori in Noaptea Muzeelor 2016 la Muzeul Astra din Sibiu

140 de vizitatori din tara si din strainatate au petrecut Noaptea Muzeelor la Muzeul ASTRA din Sibiu. Acestia s-au implicat activ in atelierele interactive si in activitatile inedite din programul pregatit special pentru acest eveniment in toate unitatile C. Un element notabil este faptul ca la editia organizata . continuă pe Ceaşca de Cultură

NOAPTEA MUZEELOR 2016. Ce poti sa vezi in NOAPTEA MUZEELOR 2016 in Bucuresti

Expozitii, proiectii, concerte, conferinte si ateliere educative se numara printre evenimentele propuse de cele 27 de muzee si 22 de organizatii culturale care vor fi deschise la Bucu.

Noaptea Muzeelor 2016: Cea mai lunga noapte dedicata stiintei, istoriei si artei

Noaptea Muzeelor 2016 se desfasoara pe 21 mai, iar27 de muzee si 22 de organizatii culturale vor fi deschise la Bucuresti. Evenimentul are loc in toata tara. Bucurestenii se vor putea bucura, sambata seara, de Noaptea Muzeelor 2016, un eveniment cultural multumita caruia cei interesati de istorie, arta sau stiinta vor putea vizita, gratuit, muzeele [].

Noaptea muzeelor 2016: Evenimentele de la ArCuB, Muzeul Bucuresti si Cimitirul Bellu, printre principalele atractii

Evenimentele organizate sambata seara la ArCuB, Muzeul Bucuresti si Cimitirul Bellu se numara printre principalele atractii ale editiei din anul 2016 a evenimentului european Noaptea Muzeelor. Anul acesta, Noaptea muzeelor este sarbatorita de peste 3000 de muzee din toata Europa, informeaza Primaria Capitalei, intr-un comunicat.

Noaptea Muzeelor 2016: Coada uriasa la Muzeul National Cotroceni. Oamenii au stat cateva ore la rand VIDEO

Noaptea Muzeelor a fost un bun prilej pentru multi romani de a vedea muzeele Bucurestiului gratis, pana la ore tarzii in noapte. Unii, mai vrednici, s-au asezat la coada inca de la primele ore ale diminetii, pentru un loc cat mai in fata.

Noaptea Muzeelor 2016. Expozitii, proiectii, concerte si conferinte, in 27 de muzee din Capitala. Iohannis: intr-o lume globalizata, ilustram astfel cum nu se poate mai bine deviza Uniunii Europene

Sambata are loc evenimentul european Noaptea Muzeelor. in Capitala, Cimitirul Bellu si Muzeul Municipiului Bucuresti se numara printre obiectivele care pot fi vizitate in noaptea de.

Noaptea Muzeelor 2016: Ce le vom povesti nepotilor, ca la prima intalnire am iesit in cimitir?!

Evenimentul Noaptea Muzeelor a facut, si anul acesta, din Bucuresti o capitala a amatorilor de cultura. Mii de oameni au vizitat cele peste 40 de spatii in care au avut loc expozitii, concerte si spectacole de teatru, iar printre principalele atractii s-au numarat Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa, Scoala Centrala si cimitirul Bellu.

NOAPTEA MUZEELOR 2016. Lista obiectivelor si evenimentelor programate pentru a 12-a editie a evenimentului

Cimitirul Bellu si Muzeul Municipiului Bucuresti fac parte din obiectivele ce pot fi vizitate la cea de-a 12-a editie a evenimentului european Noaptea Muzeelor.

Noaptea muzeelor scoate in strada zeci de mii de bucuresteni

Muzeele deschise pana in zori vor deveni neincapatoare in doar cateva ore. Ca in fiecare an, principalul punct de atractie in Capitala este.

Casa Sfatului poate fi vizitata gratuit in Noaptea Muzeelor

Muzeul Judetean de Istorie Brasov participa la evenimentul Noaptea Muzeelor 2016, organizat in data de 21 mai 2016. Astfel, brasovenii potvizita Muzeul din Casa Sfatului Piata Sfatului nr.

Zecii de mii de romani au participat la Noaptea Muzeelor 2016

A fost forfota sambata noapte pe strazile Capitalei. Cea de-a 12-a editie a Noptii Muzeelor i-a scos pe locuitorii din Bucuresti din case. 27 de muzee si-au deschis sambata noapte portile.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )