Libnet.ro
UNICEF

13:00

Slovacia: O femeie a platit 70.000 de euro pentru asasinarea ziaristului de investigatii Jan Kuciak

Hotnews Hotnews,
 Slovacia: O femeie a platit 70.000 de euro pentru asasinarea ziaristului de investigatii Jan Kuciak

Un procuror slovac a identificat luni o femeie, Alena Zs. , drept comanditara asasinarii ziaristului de investigatii Jan Kuciak, pentru care a platit 70. 000 de euro, in februarie, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Slovacia: O femeie de 44 de ani, a patra persoana inculpata pentru asasinarea jurnalistului Jan Kuciak

A patra persoana, o femeie de 44 de ani, a fost acuzata de moartea jurnalistului de investigatie slovac Jan Kuciak care ancheta asupra legaturilor dintre oameni politici slovaci si mafia italiana prezenta in Slovacia, a anuntat procuratura, transmite AFP, citata de Agerpres.

Vanzarea unui simbol: 670 milioane euro pentru stadionul Wembley

Fotbalul a devenit o industrie i in aceasta totul este de vanzare, inclusiv simbolurile au un pre . Conducerea Federatiei engleze de fotbal a aprobat planul privind vanzarea stadionului Wembley din Londra catre omul de afaceri pakistanezo-american Shahid Khan, in schimbul sumei de 600 milioane lire sterline 670 milioane euro). Vanzarea celebrei arene va fi prezentata consiliului FA din care fac parte, de asemenea, membrii Premier League, intre alte organizatii), in cadrul unei reuniuni care va avea loc pe 11 octombrie.

Statul da 385 de milioane de euro pentru 60 de kilometri de drum expres Pitesti-Craiova: Cine sunt castigatorii contractelor

Compania de Autostrazi a stabilit castigatorii contractelor de proiectare si executie a Tronsoanelor 1 si 2 din Drumul Expres Pitesti - Craiova. in total, pentru aproximativ 60 de kilometri, statul roman va.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )