Libnet.ro
UNICEF

17:45

Vanzarea unui simbol: 670 milioane euro pentru stadionul Wembley

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vanzarea unui simbol: 670 milioane euro pentru stadionul Wembley

Fotbalul a devenit o industrie i in aceasta totul este de vanzare, inclusiv simbolurile au un pre . Conducerea Federatiei engleze de fotbal a aprobat planul privind vanzarea stadionului Wembley din Londra catre omul de afaceri pakistanezo-american Shahid Khan, in schimbul sumei de 600 milioane lire sterline 670 milioane euro). Vanzarea celebrei arene va fi prezentata consiliului FA din care fac parte, de asemenea, membrii Premier League, intre alte organizatii), in cadrul unei reuniuni care va avea loc pe 11 octombrie. continuă pe Ziarul Bursa

Unda verde pentru accesarea de fonduri europene n valoare de 30 milioane de euro pentru digitalizarea sistemului medical romnesc

Digitalizarea informatiilor aferente concediilor medicale si biletelor de trimitere, cresterea gradului de utilizare a Dosarului Electronic de Sanatate, telemedicina si realizarea unei retele nationale informatice de terapie intensiva ATI) sunt cateva dintre proiectele care vor putea fi finantate in cadrul unui nou apel de proiecte, lansat saptamana trecuta de Ministerul Comunicatiilor si Ministerul Fondurilor Europene. Apelul de proiecte dispune de fonduri nerambursabile FEDR in valoare de 30 milioane de euro, iar durata maxima de implementare a proiectelor este de 36 de luni de la data semnarii contractului de finantare.

HARTA INTERACTIVA Au fost desemnati constructorii pentru jumatate din Drumul expres Pitesti - Craiova: 385 de milioane de euro pentru circa 60 de km. Vezi cine sunt cstigatorii si pe unde va trece viitoarea sosea

Castigatorii contractelor de proiectare si executie a Tronsonului 1 17,7 km) si Tronsonului 2 39,85 km) parte din Drumul Expres Pitesti - Craiova 121 km) au fost desemnati de catre Compania de Autostrazi. Tronsonul 1 va fi executat de catre italienii de la Tirrena Scavi pentru circa 76 de milioane de euro, iar Tronsonul 2, care va ocoli si orasele Bals si Slatina, va fi construit de asocierea SAPE Construct SRL - Spedition UMB SRL - Tehnostrade SRL - Consitrans SRL pentru circa 309 milioane de euro. Contractele vor fi semnate abia dupa rezolvarea eventualelor contestatii. Tronsoanele 3 si 4 sunt in prezent disputate in justitie la inalta Curte.

UniCredit a vandut in Bulgaria credite neperformantede 249 milioane euro

Grupul bancar italian UniCredit, prin intermediul subsidiarei sale din Bulgaria UniCredit Bulbank, a ajuns la un acord cu DCA, parte a grupului B2Holding, pentru vanzarea unui pachet de credite neperformante in valoare de 249 milioane de euro, informeaza un comunicat de presa, potrivit Agerpres.

Investitie de 8,5 milioane de euro pentru reabilitarea si modernizarea DJ 252. Soseaua va avea si piste de biciclete

Cea mai mare parte din suma necesara este asigurata din fonduri europene, ca urmare a unui proiect realizat de Consiliul Judetean Galati. Se refac, pe traseul Nicoresti-Cosmesti-Movileni, fundatia soselei, asfaltul, podurile, podetele. De asemenea, se vor face piste de biciclisti, statii pentru transportul public si trotuare.

Statul da 385 de milioane de euro pentru 60 de kilometri de drum expres Pitesti-Craiova: Cine sunt castigatorii contractelor

Compania de Autostrazi a stabilit castigatorii contractelor de proiectare si executie a Tronsoanelor 1 si 2 din Drumul Expres Pitesti - Craiova. in total, pentru aproximativ 60 de kilometri, statul roman va.

Autoritatile trebuie sa ramburseze 150 milioane euro catre UE, n octombrie

Romania trebuie sa plateasca, in octombrie, 150 milioane euro, catre Uniunea Europeana, din imprumutul stand-by contractat in 2009, dupa ce in aprilie suma rambursata s-a ridicat la 1,2 miliarde euro, conform datelor Ministerului Finantelor Publice MFP).

Programul Guvernului de aproape 430 milioane Euro, criticat dur: Programatorii IT si bucurestenii, defavorizati. Nu punem pe picior de egalitate o linie de procesare a alimentelor cu o frizerie

Antreprenorii din Bucuresti si judetul Ilfov vor fi principali pierzatori ai programului Start-Up Nation 2018, dar si clujenii, timisorenii si antreprenorii din alte orase dezvoltate vor suferi. Afacerile in servicii IT si industrii creative vor fi si ele defavorizate. Toate acestea sunt reclamate de consultanti care s-au plans StartupCafe. ro de propunerea de modificare a programului de finantare, avansata de Minsterul pentru Mediul de Afaceri. Si Florin Jianu, fostul ministru, care a initiat programul prin care statul ar urma sa ofere finantari de pana la 200. 000 de lei fiecare unor firme noi, are critici fata de forma propusa acum de minister.

Romania trebuie sa plateasca, in octombrie, 150 milioane euro, catre Uniunea Europeana

Romania trebuie sa ramburseze, in octombrie, 150 de milioane de euro catre Uniunea Europeana. Banii sunt parte din imprumutul stand-by contractat in 2009, scrie Hotnews. De asemenea, Romania mai are de.

Slovacia: O femeie a platit 70.000 de euro pentru asasinarea ziaristului de investigatii Jan Kuciak

Un procuror slovac a identificat luni o femeie, Alena Zs. , drept comanditara asasinarii ziaristului de investigatii Jan Kuciak, pentru care a platit 70. 000 de euro, in februarie, scrie AFP.

Bill Gates a investit 171 milioane dolari pentru a cumpara teren arabil

Cofondatorul Microsoft Corp. , Bill Gates a cheltuit 171 milioane de dolari pentru a cumpara o suprafata de teren arabil de 14. 500 acri aproximativ 5. 800 de hectare) in sudul statului Washington, aceasta fiind ce mai importanta vanzare de teren.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )