Libnet.ro
UNICEF

01:05

Smart Everything Everywhere si JohnsonJohnson Romania organizeaza cel mai important hackathon pe teme de sanatate din Europa Centrala si de Sud-Est

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Smart Everything Everywhere si JohnsonJohnson Romania organizeaza cel mai important hackathon pe teme de sanatate din Europa Centrala si de Sud-Est

Un pas considerabil pentru Romania in sustinerea si dezvoltarea solutiilor digitale cu beneficii directe asupra sanatatii publice Smart Everything Everywhere SEE), organizatie fondata de initiatorii GovITHub, alaturi de JohnsonJohnson Romania, una dintre din principalele companii multinationale de pe piata farmaceutica si de ingrijire personala si medicala, isi unesc fortele pentru a organiza in Romania . continuă pe Ceaşca de Cultură

Autostrada Bucuresti-Bors poate fi considerata cel mai ghinionist drum din Romania. Ce s-a intamplat in 13 ani de la pornirea proiectului

Autostrada Bucuresti-Bors poate fi considerata cel mai ghinionist drum din Romania. Autostrada A3 este de departe soseaua de mare viteza cu cele mai multe recorduri negative. in 13 ani de la pornirea .

Cel mai mare festival de arta animatiei din Romania va avea loc din nou la Craiova. Artisti din 13 tari vor oferi un spectacol unic in aer liber

Puppets Occupy Street este un maraton al papusilor si povestilor menit sa puna in valoare complexitatea actorului papusar, frumusetea teatrului de animatie. Cel mai mare festival de arta animatiei din Romania va avea loc la Craiova in perioada 25 august-1 septembrie.

Cel mai mare radiotelescop din lume este pus in pericol de turisti

Cel mai mare radiotelescop din lume, aflat in China, e functional de aproape un an, dar turistii il pun in pericol. Conform South China Morning Post, statisticile guvernului, date publicitatii luna aceasta, arata ca in prima jumatate a lui 2017, aproape patru milioane de oameni au vizitat FAST, cel mai mare radiotelescop din lume. Oficialii [].

Cel mai ghinionist cuplu: a treia incercare de a se casatori, impiedicata de uraganul Harvey

Jenny Swarers si Dustin Morgan, din Texas, au incercat de trei ori sa se casatoreasca, insa de fiecare data planurile lor au fost zadarnicite de fenomene meteorologice, cel mai recent, de uraganul Ha.

Alerta la NASA: Cel mai MARE ASTEROID trece pe 1 septembrie pe langa Pamant!

Asteroidul Florence, care va trece la distanta relativ mica de Pamant la 1 septembrie, este cel mai mare astfel de obiect spatial ratacitor care se apropie de Terra de la inceputul observatiilor.

Alerta la NASA: Cel mai MARE ASTEROID trece pe 1 septembrie pe langa Pamant! (VIDEO)

Asteroidul Florence, care va trece la distanta relativ mica de Pamant la 1 septembrie, este cel mai mare astfel de obiect spatial ratacitor care se apropie de Terra de la inceputul observatiilor.

Tudose: L-am asigurat pe Emmanuel Macron ca Romania este pregatita, mai ales in contextul preluarii presedintiei UE in 2019

Premierul Mihai Tudose l-a asigurat pe presedintele Frantei, Emmanuel Macron, ca Romania este pregatita, mai ales in contextul preluarii presedintiei Consiliului UE in 2019, sa contribuie.

ReMarking Romania - Cel mai mare proiect de remarcare trasee montane din tara (FOTO)

Cea mai mare actiune de remarcarea traseelor montane din Romania ReMarking Romania, organizata de Asociatia ArtTour Romania, se afla la cea de a doua sa editie si se va desfasura.

Cine este ministrul cel mai bine cotat in sondajul momentului

Adrian Ursu a prezentat, duminica, rezultatele celui mai nou sondaj Avangarde, realizat la comanda Antena 3. Potrivit acestui, ministrul cu cea mai mare popularitate este Lia Olguta Vasilescu, care are portofoliul.

Floyd Mayweather il spulbera prin KO tehnic pe Conor McGregor, in cel mai asteptat meci de box al momentului

Floyd Mayweather dovedeste ca e unul dintre cei mai mari boxeri din toate timpurile si il spulbera pe Conor McGregor prin KO tehnic, intr-unul dintre cele mai asteptate meciuri din toate.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )