Libnet.ro
UNICEF

05:15

Smecheria e pedepsita aspru in Turcia! Motivul pentru care au fost suspendati Sumudica si fiul lui

Adevărul Adevărul,
Smecheria e pedepsita aspru in Turcia! Motivul pentru care au fost suspendati Sumudica si fiul lui

Antrenorul roman a echipeiGaziantep, Marius Sumudica, si fiul acestuia,angajat ca metodist al clubului, au fost suspendati drastic deComisia de Disciplina din Turcia. continuă pe Adevărul

Medicii din Spania, protest disperat in plina pandemie de COVID-19. Care a fost motivul pentru care au aparut imbracati doar in lenjerie intima

Pandemia de COVID-19 a luat amploare in toata Europa, iar medicii au ajuns la capatul puterilor si al rabdarii. Dupa ce cazurile de coronavirus au explodat din nou, medicii rezidenti din Barcelona au facut un protest neobisnuit. Acestia au cerut ajutor imbracati in cel mai sumar mod cu putinta. Motivul este cu totul si cu .

Motivul pentru care Gerrard este obligat sa apeleze iar la Ianis Hagi. Ce se intampla la Rangers

Ianis Hagi a fost uitat pe banca de rezerve in Old Firm Derby, pe care Glasgow Rangers l-a castigat spectaculos. A fost 2-0 pe terenul rivalei Celtic, datorita dublei reusite de Connor Goldson. Steven Gerrard a ales sa nu il foloseasca nici macar un minut pe internationalul roman. Desi acesta este cel mai bun pasator .

Ce sunt erorile de carantina: motivul pentru care a explodat pandemia in Europa, conform OMS

Organizatia Mondiala a Sanatatii a tras un nou semnal de alarma in ceea ce priveste modul in care tarile europene au administrat pandemie, cu consecinte dezastruoase. Europa centrala.

Oprisan: Marcel Ciolacu nu e stapanul PSD. Motivul pentru care a propus invalidarea listelor imi scapa

Marian Oprisan a declarat ca Marcel Ciolacu nu e stapanul PSD si nu intelege motivul pentru care a propus Consiliului Politic National invalidarea listelor PSD Vrancea pentru alegerile parlamentare. Acesta a adaugat ca nici nu a vrut sa candideze pentru un loc la Senat, insa primarii, colegii din organizatia social-democrata au decis, cu unanimitate de voturi lista de candidati.

Femeia pentru care Walter Zenga a divortat. E cu 16 ani mai tanara ca el

Walter Zenga a spus ca divorteaza de sotia sa, Raluca, dupa o casnicie de 14 ani. Cei doi au impreuna si doi copii. Dar antrenorul italian nu este, se pare, la primul divort. Femeia pentru care Walter Zenga a divortat. E cu 16 ani mai tanara ca el in trecut, Walter Zenga s-a mai separat .

Motivul pentru care autoritatile au inchis definitiv un centru de plasament din Buzau

Centrul de plasament din cadrul Complexului de Servicii Comunitare nr. 2 Buzau devine prima unitate din subordinea Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau care isi inceteaza activitatea. Cei mai multi dintre micii beneficiari au fost plasati in apartamente de tip familial.

CNN: Motivul real pentru care Donald Trump a iesit mai repede din interviul 60 Minutes de pe CBS News

Marti, presedintele Donald Trump a incheiat brusc un interviu cu Lesley Stahl de la 60 de minute CBS News) si a refuzat sa revina pentru un al doilea interviu alaturi de vicepresedintele Mike Pence. Trump este un presedinte care, de-a lungul vietii sale, a trait intr-o bula creata de sine. Aceasta bula se extinde, de obicei, la interviurile media pe care presedintele alege sa le acorde, potrivit CNN.

Medicii explica ce inseamna forme usoare de COVID-19. Tusea intensta si febra, printre simptomele pentru care se recomanda internare sau evaluare

In cursul serii de joi, 22 octombrie, Guvernul a adoptat o OUG prin care pacientii asimptomatici, dar si bolnavii cu forme usoare de COVID-19 vor fi tratati la domniciliu, sub supravegherea medicului de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )