Libnet.ro
UNICEF

01:05

Smiley, favorit la Romanian Music Awards 2014. Care sunt toti artistii nominalizati

Adevărul Adevărul,
Smiley, favorit la Romanian Music Awards 2014. Care sunt toti artistii nominalizati

Smiley este favoritul galei Romanian Music Arwards 2014, eveniment care va avea loc pe 12 septembrie in Piata Sfatului din Brasov. Artistul are sapte nominalizari si este urmat de Andra, cu patru. continuă pe Adevărul

Cine sunt castigatorii premiilor MTV Video Music Awards 2014

Beyonce, Miley Cyrus si Katy Perry s-au numarat printre marile castigatoare ale editiei de anul acesta a galei MTV Video Music Awards, care a avut loc duminica seara, la The Forum, in Inglewood, California.

FOTO Tinutele extrem de sumare, in topul preferintelor la gala MTV Video Music Awards 2014

Galele de decernare din industria divertismentului nu mai sunt de multa vreme doar un simplu spectacol care premiaza performantele artistice, ci un eveniment plin de eleganta, extravaganta si culoare. Ceremonia de decernare a premiile MTV Video Music Awards nu a facut exceptie, celebritatile uimind, in mod placut sau nu, spectatorii si telespectatorii cu tinutele alese, multe dintre ele extrem de sumare.

Lista castigatorilor la MTV Video Music Awards 2014. Beyonce, Miley Cyrus si Katy Perry revendica principalele premii

Beyonce, Miley Cyrus si Katy Perry s-au numarat printre marile castigatoare ale editiei de anul acesta a galei MTV Video Music Awards, care a avut loc duminica seara, la The Forum, in Inglewood, California, informeaza Mediafax, citand Reuters. Vedetele feminine ale muzicii pop au dominat editia de anul acesta a MTV Video Music Awards VMA), cu Miley Cyrus si Beyonce oferind doua dintre cele mai emotionante momente ale galei.

MTV Video Music Awards 2014: Miley Cyrus, castigatoarea premiului pentru cel mai bun videoclip

Premiul pentru cel mai bun videoclip al anului 2014, decernat de MTV Video Music Awards, a ajuns duminica seara la cantareata Miley Cyrus, pentru clipul Wrecking Ball. Printre castigatorii editiei de anul acesta se numara si Katy Perry, desemnata cea mai buna cantareata, precum si Lorde, castigatoarea premiului Cel mai bun videoclip rock.

MTV Video Music Awards: Wrecking Ball al artistei Miley Cyrus, desemnat videoclipul anului

Gala premiilor MTV - Video Music Awards 2014 s-a desfasurat duminica seara in Los Angeles, in cadrul careia au fost premiate videoclipurile mai multor artisti, printre laureati numarandu-se Miley Cyrus,.

Antonia participa la Media Music Awards! Aparitia de la Sibiu care va declansa o avalansa de blituri!

Antonia se numara printre artistii care vor participa la editia din acest an a marii gale muzicale Media Music Awards, ce va avea loc la Sibiu pe 18 septembrie.

Media Music Awards au devenit cele mai iubite premii muzicale din Romania pe Facebook!

Media Music Awards, gala de premii muzicale ce se va desfasura anul acesta pe 18 septembrie la Sibiu, a devenit cea mai iubita manifestare de acest tip din Romania, judecand dupa numarul fanilor si dupa gradul de interactiune al acestora pe Facebook.

Care sunt bolile pe care medicii le depisteaza foarte greu

Anumite boli sunt foarte greu de identificat chiar si pentru medici. CNN a publicat o lista a afectiunilor care sunt descoperite de doctori dupa mai multe investigatii si dupa un timp indelungat, informeaza Mediafax.

Elena Gheorghe, Anda Adam, Giulia si Raluka, decoltee si rochii transparente! Cele mai curajoase aparitii de la Media Music Awards!

Elena Gheorghe, Anda Adam, Giulia Anghelescu si Raluka au fost doar cateva dintre vedetele care au mizat pe sex-appeal la ceremoniile Media MusicAwards din anii trecuti. Artistele au aparut la panoul oficial in rochii decoltate, mulate pe trup, cu despicaturi inalte ce le-au dezvelit picioarele sau cu vestimentatii transparente. Au ajuns astfel tinta fotografilor prezenti la eveniment care au generat o avalansa de blitzuri atunci cand au sosit pe covorul verde al ceremoniei.

Emmy Awards 2014: Vedete bine imbracate pe covorul rosu (Galerie foto)

Sunt momente in care, indiferent daca se numara printre castigatori sau nu, actritele stralucesc pe covorul rosu, datorita rochiilor inspirat alese.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )