Libnet.ro
UNICEF

17:30

Smiley, juratul de la Vocea Romaniei, primele declaratii despre relatia cu Gina Pistol. Ce se intampla, de fapt, intre cei doi

Playtech Playtech,
Smiley, juratul de la Vocea Romaniei, primele declaratii despre relatia cu Gina Pistol. Ce se intampla, de fapt, intre cei doi

Smiley si Gina au fost mereu unele din acele persoane publice care au reusit sa-si pastreze viata intima departe de ochii curiosilor. Cu toate ca se zvoneste deja de multa vreme despre relatia celor doi, niciunul nu a venit sa confirme sau sa infirme acest lucru. Ce a spus juratul de la Vocea Romaniei despre . continuă pe Playtech

Ce avere uriasa are Smiley. Juratul de la Vocea Romaniei sta intr-o casa de sute de mii de euro

Smiley este un om implinit pe toate planurile. Se bucura de celebritate, are emisiune la TV, canta in fata a mii de oameni pe scenele din intreaga tara si are o iubita care intoarce toate privirile cand apare la evenimentele publice. Si pentru ca trebuie sa se retraga in liniste dupa fiecare zi de munca, .

Ce faceau Horia Brenciu si Smiley, pana sa ajunga vedete. Juratii Vocea Romaniei, legatura stransa cu Biserica

Brenciu si Smiley isi aratau talentul pe alte scene, pana sa devina vedete. Juratii de la Vocea Romaniei au o legatura stransa cu Biserica. Ce faceau Horia Brenciu si Smiley, pana sa ajunga vedete Toata lumea le stie prezentul, dar nu si trecutul sau, mai exact, inceputul. inainte de a ajunge sa cante pe cele .

Manele la Vocea Romaniei? Schimbare majora de strategie la Pro TV: Ce se va intampla in show-ul cu Chirila si Smiley...

Adriana Simionescu, fata cea mica a lui Adrian Minune, a facut senzatie la Vocea Romaniei. Ea a postat o imagine pe contul ei de socializare, insotita de un mesaj sugestiv. Traind momentul, a scris.

Vocea Romaniei Live Video Online pe Pro TV Vezi emisiunea de vineri, 27 septembrie

Cel de-al noualea sezonal talent show-uluiVocea Romaniei a debutat pe 6 septembrie 2019 la Pro TV. Pavel Bartos revine in functia de prezentator. in sezonul 9, Andra este inlocuita de Horia Brenciu, in timp ce Smiley, Irina Rimes si Tudor Chirila isi pastreaza rolurile de antrenori. Ai AICI momentele de la Vocea Romaniei din seara .

Smiley a vorbit pentru prima data despre relatia cu Gina Pistol. Artistul a dezvaluit si motivul pentru care a preferat discretia

Cantaretul Smiley a confirmat ca are o relatie cu prezentatoarea TV Gina Pistol, fiind pentru prima data cand unul dintre cei doi vorbeste deschis despre acest lucru, chiar daca sunt impreuna deja de cativa ani.

Adevarul despre emisiunea Vocea Romaniei: Fanii au ramas masca atunci cand au aflat dezvaluirile facute de indragitul Pavel Bartos...

Dupa lansarea celui de-al noualea sezon Vocea Romaniei, prezentatorul emisiunii a facut o dezvaluire interesanta despre show-ul de la PRO TV. Pavel Bartos a dat din casa si a vorbit despre echipa care lucreaza.

Schimbare importanta la Vocea Romaniei, in sezonul 9. PRO TV a luat o decizie de ultima ora

Vocea Romaniei, emisiune de talente care a avut premiera in 2011 in Romania, are parte de o schimbare importanta, dupa atatia ani in care apele au fost limpezi. PRO TV, decizie de ultima ora. Schimbare importanta la Vocea Romaniei Vocea Romaniei, de la PRO TV, concursul care aduna pe o scena talente si timbre speciale .

Tudor Chirila, dezvaluire cutremuratoare la Vocea Romaniei. Ce s-a intamplat in familia lui cand i-a murit bunicul

Tudor Chirila a facut o dezvaluire cutremuratoare la Vocea Romaniei, vineri, 27 septembrie. Ce s-a intamplat in familia lui cand i-a murit bunicul? Tudor Chirila, dezvaluire cutremuratoare la Vocea Romaniei Drama, o specie a genului dramatic, dar si o caracterizare a momentelor din viata reala. De un astfel de moment i-a amintit un concurent lui .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2735 seconds )