Libnet.ro
UNICEF

10:46

Smiley a rupt tacerea si a facut anuntul impresionant despre relatia cu Gina Pistol. Fanii i-au felicitat imediat

Playtech Playtech,
Smiley a rupt tacerea si a facut anuntul impresionant despre relatia cu Gina Pistol. Fanii i-au felicitat imediat

Desi si-au tinut relatia secreta ani de zile, de cand au aflat ca vor deveni parinti cei doi nu rateaza nicio ocazie de a arata tuturor cat de fericiti sunt impreuna si cat de mult se iubesc. De curand, Smiley a rupt tacerea si a facut anuntul despre relatia cu Gina Pistol. Cum a impresionat-o . continuă pe Playtech

Streinu-Cercel a rupt tacerea si a facut dezvaluiri neasteptate! Adevarul despre situatia actuala din spitalele din Romania

Adrian Streinu-Cercel rupe tacerea si face dezvaluiri neasteptate despre situatia actuala din spitalele din Romania. Managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, a explicat ca bolnavii sunt asistati pe sectiile normale in aceleasi conditii ca si cele de la Terapie Intensiva. Singura diferenta este aceea ca pe sectiile normale nu sunt ventilatoare.

Lavinia Parva a rupt tacerea! Mesajul pe care l-a transmis vedeta, dupa zvonurile legate de divortul de Stefan Banica Jr

Lavinia Parva a facut primele declaratii despre zvonurile de divort, dupa ce a fost vazuta ca nu mai poarta verigheta. Astfel ca dupa ce au aparut zvonuri legate de o posibila despartire, artista a explicat ce se intampla cu adevarat in casnicia ei. Mesajul pe care l-a transmis vedeta, dupa zvonurile legate de divortul de .

Corina Caragea a rupt tacerea! Nu sunt maritata cu un milionar. Detaliul care a iesit acum la iveala despre vedeta PRO TV

Corina Caragea e una din personalitatile feminine de pe sticla de care romanii nu se satura. Cu toate astea, multi o intreaba deja de ani buni care e statusul sau amoros. Ce spune vedeta si de ce s-a simtit nevoita sa se explice acum? Corina Caragea, despre statusul sau amoros: Nu sunt maritata cu un .

Ultimele vesti despre Nicolae Botgros, internat cu covid-19. Ministrul Sanatatii a facut anuntul personal

Dirijorul Nicolae Botgros a fost internat in seara de 26 octombrie 2020, la Institutul de Medicina de Urgenta din Chisinau, dupa ce a suferit o forma grava de COVID-19. Starea sa de sanatate se imbunatateste, anunta premierul Republicii Moldova si ministrul Sanatatii. Vesti noi despre starea de sanatate a maestrului Nicolae Botgros, internat cu COVID-19: .

Adevarul nebanuit despre relatia dintre Fuego si Irina Loghin. Ce a dezvaluit el despre indragita artista

Multi au crezut ca celebra cantareata de muzica populara este mama lui, dar nu este niciun grad de rudenie intre cei doi. Ce spune Fuego despre Irina Loghin si ce crede de legatura dintre cei doi? Fuego, despre relatia dintre el si Irina Loghin De-a lungul anilor si chiar si acum la o buna vreme .

Andreea Marin, anunt surpriza despre relatia cu iubitul ei, Adrian Brancoveanu. Ce spune despre cea de-a patra casatorie

In 2016, vestea ca mariajul ei cu Tuncay ozturk a ajuns la final, dupa alte doua divorturi, a socat pe multi, mai ales ca relatia lor nu dadea semne ca ar scartai. Nu a trecut multa vreme si ranile s-au vindecat, iar Zana a lasat din nou cale libera spre inima ei. Parca de nicaieri, .

Andra si Catalin Maruta, dezvaluiri de senzatie despre relatia lor. Care este secretul unui mariaj fericit de 12 ani

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai sudate si apreciate cupluri din showbizul romanesc. Cei doi au dezvaluit secretul casniciei lor acum, intr-un interviu pentru revista Viva. Secretul unei casnicii de durata. Andra si Catalin Maruta: Nu ne blocam in certuri Andra l-a intalnit pe Catalin Maruta la un an de la despartirea .

Andreea Balan radiaza de fericire! Ce a dezvaluit despre relatia cu Tiberiu Argint

Andreea Balan a fost prezenta de cu seara in platoul emisiunii XNS, de la Antena 1, unde a povestit despre cel mai recent episod dificil din viata sa, momentele petrecute in spital si grijile care au napadit-o in acele clipe. Vedeta este bine acum din toate punctele de vedere. Pe langa cele doua fetite ale .

Priscilla Presley, amanunte nestiute despre relatia cu Elvis. Ce ii facea starul

Despre viata lui Elvis Presley continua sa se faca numeroase speculatii. Zeci de ani mai tarziu, stilul sau de viata este inca hrana pentru barfe. intr-o carte, Joel Williamson il acuza pe Regele Pop ca a avut relatii sexuale cu fete minore, mai precis cu copiii de 14 ani. Priscilla Presley a incercat sa faca lumina si sa vorbeasca despre relatia pe care a avut-o cu superstarul.

Donald Trump, decizie surpriza dupa ce a pierdut alegerile. Americanii au facut anuntul: ce va face

Surse Axiox. com au dezvaluit ca Donald Trump se gandeste sa candideze din nou, in scrutinul prezidential din 2024. Nu a recunoscut nici acum victoria lui Joe Biden. Donald Trump, decizie surpriza dupa ce a pierdut alegerile: intentioneaza sa-si joace si ultima carte Daca Joe Biden este ales presedinte al SUA, ce consecinte vor fi in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2155 seconds )