Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andra si Catalin Maruta, dezvaluiri de senzatie despre relatia lor. Care este secretul unui mariaj fericit de 12 ani

Playtech Playtech,
Andra si Catalin Maruta, dezvaluiri de senzatie despre relatia lor. Care este secretul unui mariaj fericit de 12 ani

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai sudate si apreciate cupluri din showbizul romanesc. Cei doi au dezvaluit secretul casniciei lor acum, intr-un interviu pentru revista Viva. Secretul unei casnicii de durata. Andra si Catalin Maruta: Nu ne blocam in certuri Andra l-a intalnit pe Catalin Maruta la un an de la despartirea . continuă pe Playtech

Adriana Bahmuteanu, dezvaluiri bomba despre cuplul Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Ce s-a aflat acum despre cei doi

Adriana Bahmuteanu vorbeste despre Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Ce a aflat vedeta despre ei si ce spune despre cel mai controversat fost cuplu din showbiz-ul din Romania? Adriana Bahmuteanu, dezvaluiri despre fostul cuplu. Ce spune despre Bianca Dragusanu si Alex Bodi? Ironia face ca ucenicul sa-si intreaca maestrul in noua ecuatia a fostului cuplu.

Smiley a rupt tacerea si a facut anuntul impresionant despre relatia cu Gina Pistol. Fanii i-au felicitat imediat

Desi si-au tinut relatia secreta ani de zile, de cand au aflat ca vor deveni parinti cei doi nu rateaza nicio ocazie de a arata tuturor cat de fericiti sunt impreuna si cat de mult se iubesc. De curand, Smiley a rupt tacerea si a facut anuntul despre relatia cu Gina Pistol. Cum a impresionat-o .

Adevarul nebanuit despre relatia dintre Fuego si Irina Loghin. Ce a dezvaluit el despre indragita artista

Multi au crezut ca celebra cantareata de muzica populara este mama lui, dar nu este niciun grad de rudenie intre cei doi. Ce spune Fuego despre Irina Loghin si ce crede de legatura dintre cei doi? Fuego, despre relatia dintre el si Irina Loghin De-a lungul anilor si chiar si acum la o buna vreme .

Andreea Marin, anunt surpriza despre relatia cu iubitul ei, Adrian Brancoveanu. Ce spune despre cea de-a patra casatorie

In 2016, vestea ca mariajul ei cu Tuncay ozturk a ajuns la final, dupa alte doua divorturi, a socat pe multi, mai ales ca relatia lor nu dadea semne ca ar scartai. Nu a trecut multa vreme si ranile s-au vindecat, iar Zana a lasat din nou cale libera spre inima ei. Parca de nicaieri, .

Andreea Balan radiaza de fericire! Ce a dezvaluit despre relatia cu Tiberiu Argint

Andreea Balan a fost prezenta de cu seara in platoul emisiunii XNS, de la Antena 1, unde a povestit despre cel mai recent episod dificil din viata sa, momentele petrecute in spital si grijile care au napadit-o in acele clipe. Vedeta este bine acum din toate punctele de vedere. Pe langa cele doua fetite ale .

Priscilla Presley, amanunte nestiute despre relatia cu Elvis. Ce ii facea starul

Despre viata lui Elvis Presley continua sa se faca numeroase speculatii. Zeci de ani mai tarziu, stilul sau de viata este inca hrana pentru barfe. intr-o carte, Joel Williamson il acuza pe Regele Pop ca a avut relatii sexuale cu fete minore, mai precis cu copiii de 14 ani. Priscilla Presley a incercat sa faca lumina si sa vorbeasca despre relatia pe care a avut-o cu superstarul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )