Libnet.ro
UNICEF

13:00

SnoopSnitch, aplicatia care iti spune daca esti spionat (VIDEO)

B1 B1,
SnoopSnitch, aplicatia care iti spune daca esti spionat (VIDEO)

Aplicatia SnoopSnitch vine in sprijinul celor care vor sa stie daca sunt spionati, informeaza B1 TV. Edward Snowden, fostul spion NSA, a starnit o adevarata revolutie cand a aratat ca agentia pentru care. continuă pe B1

Elephone P8000 e un telefon din China care iti ofera o autonomie foarte buna la pret mic

Din China nu vin doar companii precum Huawei sau Lenovo, ci si cele ca Elephone, care incearca sa se remarce prin dispozitive bine dotate si cu pret mic. Pentru asta, Elephone P8000 e un monstru al autonomiei si costa putin peste 200 de dolari. Motorola a fost una dintre companiile care au impresionat cu telefoane [] Elephone P8000 e un telefon din China care iti ofera o autonomie foarte buna la pret mic Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Esti programat genetic sa pierzi noptile. Studiul care te scuza daca te trezesti tarziu

Preferi sa te trezesti la prima ora a diminetii sau sa te culci tot atunci, dupa nopti albe? Raspunsul probabil depinde si de varsta, dar oamenii de stiinta au identificat si o serie de indici genetici. Studiula fost publicat inFrontiers in Neurology, iar pentru realizarea lui au fost folosite musculite de fructe. Acestea au un [] Esti programat genetic sa pierzi noptile. Studiul care te scuza daca te trezesti tarziu Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

8 moduri in care iti pierzi timpul

Stii cum sa profiti cat mai mult de timpul pe care il ai?.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )