Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elephone P8000 e un telefon din China care iti ofera o autonomie foarte buna la pret mic

Playtech Playtech,
Elephone P8000 e un telefon din China care iti ofera o autonomie foarte buna la pret mic

Din China nu vin doar companii precum Huawei sau Lenovo, ci si cele ca Elephone, care incearca sa se remarce prin dispozitive bine dotate si cu pret mic. Pentru asta, Elephone P8000 e un monstru al autonomiei si costa putin peste 200 de dolari. Motorola a fost una dintre companiile care au impresionat cu telefoane [] Elephone P8000 e un telefon din China care iti ofera o autonomie foarte buna la pret mic Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Meizu MX4 cu Ubuntu poate fi cumparat din China: E un telefon pe care il poti face PC

Stii deja ca Windows 10 pe smartphone il poate transforma in PC. Ei bine, ideea a fost a Canonical, cei care dezvolta Linux Ubuntu, iar acum vedem primul smartphone de luat in seama cu Ubuntu OS. Ubuntu Touch s-a ridicat drept un sistem de operare mobil, derivat din Ubuntu, care sa concureze de la egal [] Meizu MX4 cu Ubuntu poate fi cumparat din China: E un telefon pe care il poti face PC Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Faze Tari: O batrana din China a confundat trenul de mare viteza cu metroul. N-ai sa crezi unde a ajuns; Descoperire uimitoare in gemantanul unei femei marocane; Nebunie curata! A facut bungee-jumping in pielea goala!

Restaurantul din China unde fetele platesc in functie de lungimea fustei. Cum functioneaza sistemul. Proprietarii unui restaurant din orasul. Au uitat o casa in mijlocul drumului! Cum a fost posibil?Constructorii care lucreaza la un drum in orasul Luoyang din China se confrunta cu o.

Pretul locuintelor noi din China continua sa scada pentru a opta luna consecutiv

Pretul de locuinte noi din China a scazut, in aprilie pentru a opta luna consecutiv, ceea ce arata ca sectorul imobiliar continua sa fie o piedica majora in a doua economie a lumii, informeaza BBC.

A murit Aruna Shanbaug, asistenta medicala din India care a stat 42 de ani in stare vegetativa dupa ce a fost violata

O asistenta medicala din India care a stat 42 de ani in stare vegetativa dupa ce a fost violata si strangulata a murit, scrie BBC News.

Utile: Testul simplu care iti spune daca ai anemie; Cum iti scoti relatia din impas. Tabelul rezolvarilor sentimentale si sexuale; Cu copiii la psiholog: ce presupune asta

Cum sa ai abdomenul plat intr-o singura zi. Stim cat de greu este sa slabesti intr-o perioada scurta de timp, insa exista cateva trucuri care te vor ajuta sa. Dr. Mihaela Bilic: Copii mult prea bine crescuti. Toata lumea stie ca educatia se face in primii 7 ani de viata. Tot asa si profilul nutritional, diversificarea alimentatiei, formarea gusturilor.

O banca din China finanteaza constructia a trei parcuri solare la Brasov

China Minsheng Banking Corp. a imprumutat recent cu 11 milioane de euro actionarul a trei parcuri fotovoltaice de la Harman, Brasov, fonduri destinate refinantarii constructiei si dezvoltarii proiectelor, arata o hotarare a firmei de proiect Setra Energy.

,,Google buy, butonul care iti permite sa cumperi produse din motorul de cautare

Rezultatele cautarilor Google de pe terminale mobile s-ar putea schimba si, pe langa aflarea raspunsurilor, ai putea sa si poti achizitiona produse direct din motorul de cautare, conform unui raport al The Wall Street Journal .

Exista oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania care au interdictie in SUA

Brian Hoyt Yee, asistent adjunct al secretarului de Stat american, a declarat, in Congres, ca exista oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania si Bulgaria care nu au permisiunea sa calatoreasca in SUA ca urmare a unor suspiciuni de coruptie, potrivit surselor din presa.

Yee: Exista oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania care au interdictie in SUA

Brian Hoyt Yee, asistent adjunct al secretarului de Stat american, a declarat, ca exista oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania si Bulgaria care nu au permisiunea sa calatoreasca in SUA ca.

Ginerele lui Cotabita, MESAJ DUR in privinta speculatiilor din presa. Care este adevarul despre starea de sanatate a artistului

Ginerele interpretului Gabriel Cotabita, Marius Deak, a postat pe Facebook un mesaj dur privitor la speculatiile care au aparut in presa despre starea de sanatate a artistului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )