Libnet.ro
UNICEF

00:07

Soarta lui Ilie Nastase, decisa de instanta in dosarul in care a condus baut la volan

Antena3 Antena3,
Soarta lui Ilie Nastase, decisa de instanta in dosarul in care a condus baut la volan

Ilie Nastase ar putea afla in urmatoarele ore decizia finala a instantei in dosarul in care a fost acuzat ca a condus baut la volan si s-a sustras de la prelevarea probelor biologice. La ultimul termen, care a . continuă pe Antena3

Ilie Nastase isi afla vineri sentinta. Avocat: Tineti cont si de varsta inculpatului, are 73 de ani, daca s-ar da o pedeapsa mai mare, ar fi destul de impovarator

Fostul tenisman Ilie Nastase a ajuns, vineri, din nou in fata magistratilor, in dosarul in care a fost condamnat, in prima instanta, la 9 luni si 10 zile de inchisoare cu suspendare, pentru ca a condus baut,.

Ilie Nastase s-a adresat din nou instantei. Ce le cere judecatorilor, dupa ce a fost condamnat pentru consum de alcool

Ilie Nastase are o cerere deosebita pentru instanta, dupa ce a fost condamnat pentru consum de alcool. Ce doreste fostul jucator de tenis si ce spune avocata sa? Ilie Nastase, cerere speciala in instanta Ilie Nastase a cerut judecatorilor reducerea sentintei primite. Acesta a precizat, in cursul zilei de vineri, in fata magistratilor Curtii de .

Ilie Nastase cere judecatorilor reducerea sentintei de 9 luni de inchisoare

Ilie Nastase a cerut judecatorilor reducerea sentintei de 9 luni de inchisoare, precizand, vineri, in fata magistratilor Curtii de Apel Bucuresti, la termenul din apelul cu privire la refuzul prelevarii de probe biologice, ca regreta faptele si ca pana la 35 de ani nu a consumat alcool.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )