Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ilie Nastase s-a adresat din nou instantei. Ce le cere judecatorilor, dupa ce a fost condamnat pentru consum de alcool

Playtech Playtech,
Ilie Nastase s-a adresat din nou instantei. Ce le cere judecatorilor, dupa ce a fost condamnat pentru consum de alcool

Ilie Nastase are o cerere deosebita pentru instanta, dupa ce a fost condamnat pentru consum de alcool. Ce doreste fostul jucator de tenis si ce spune avocata sa? Ilie Nastase, cerere speciala in instanta Ilie Nastase a cerut judecatorilor reducerea sentintei primite. Acesta a precizat, in cursul zilei de vineri, in fata magistratilor Curtii de . continuă pe Playtech

Soarta lui Ilie Nastase, decisa de instanta in dosarul in care a condus baut la volan

Ilie Nastase ar putea afla in urmatoarele ore decizia finala a instantei in dosarul in care a fost acuzat ca a condus baut la volan si s-a sustras de la prelevarea probelor biologice. La ultimul termen, care a .

Ilie Nastase cere judecatorilor reducerea sentintei de 9 luni de inchisoare

Ilie Nastase a cerut judecatorilor reducerea sentintei de 9 luni de inchisoare, precizand, vineri, in fata magistratilor Curtii de Apel Bucuresti, la termenul din apelul cu privire la refuzul prelevarii de probe biologice, ca regreta faptele si ca pana la 35 de ani nu a consumat alcool.

Ilie Nastase isi afla vineri sentinta. Avocat: Tineti cont si de varsta inculpatului, are 73 de ani, daca s-ar da o pedeapsa mai mare, ar fi destul de impovarator

Fostul tenisman Ilie Nastase a ajuns, vineri, din nou in fata magistratilor, in dosarul in care a fost condamnat, in prima instanta, la 9 luni si 10 zile de inchisoare cu suspendare, pentru ca a condus baut,.

Pepe si Raluca Pastrama se casatoresc din nou. Cum este posibil asa ceva

Pepe si Raluca Pastrama formeaza un cuplu de opt ani, iar pentru a improspata juramintele si readuce iubirea, artistul spune, intr-un interviu pentru Star Matinal de la Antena Stars, ca s-a gandit la o noua nunta. Pepe si Raluca Pastrama se casatoresc din nou! Cuplul inventeaza nunta de diamant Pepe si frumoasa sa sotie, Raluca .

Probleme GRAVE de sanatate pentru Angela Merkel. Cancelarului german i s-a facut din nou rau, la o intalnire cu presedintele Steinmeier (VIDEO)

Probleme grave de sanatate pentru Angela Merkel. Cancelarul german a fost vazuta din nou tremurand, joi, la o intalnire la care a participat si presedintele Frank-Walter Steinmeier.

Curs valutar BNR, marti, 25 iunie: Euro scade din nou fata de leu. Ce se intampla cu dolarul

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis un nou curs valutar, marti, 25 iunie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7205 lei in scadere cu 0,0018) in luna mai, cursul valutar mediu pentru euro a fost de .

Un nou recensamant va avea loc in Romania. Vom fi numarati din nou peste doi ani

Romanii vor fi numarati din nou peste doi ani. Noutatea viitorului recensamant este faptul ca declaratiile cetatenilor vor putea fi completate si online, chiar de catre acestia. in cazul in care aleg.

Fotbal: Responsabilul dispozitivului de securitate in ziua tragediei din 1989 de pe stadionul Hillsborough va fi judecat din nou

Fostul comisar David Duckenfield, responsabilul dispozitivului de securitate in ziua tragediei de pe stadionul Hillsborough din orasul Sheffield, care a indoliat fotbalul englez in 1989, va fi judecat din nou, a decis marti un judecator al tribunalului din orasul englez Preston, scrie AFP.

Cosmin Contra: Echipa nationala a intrat din nou in inimile suporterilor

Cosmin Contra este un selectioner fericit dupa Campionatul European de tineret pentru ca in perioada urmatoare va avea de alcatuit un 11 la prima reprezentativa practic din doua selectionate.

Cazul ADOPTIEI care a scandalizat Romania! Avocat: Sorina va ajunge din nou in centrul de plasament, daca instanta va admite cererea procurorului general

Cazul de adoptie care a scandalizat Romania este departe de a fi solutionat. Sorina, fetita din judesul Mehedinti de 8 ani, s-ar putea intoarce intr-un centru de plasament, spune avocatul parintilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )