Libnet.ro
UNICEF

18:45

Soarta lui Santiago Solari decisa dupa umilinta cu Ajax

Online Sport Online Sport,
Soarta lui Santiago Solari decisa dupa umilinta cu Ajax

Cotidianul AS, una dintre publicatiile de casa ale echipei Real Madrid, anunta ca tehnicianul Santiago Solari nu va mai continua la castigatoarea Ligii Campionilor din ultimii trei ani. continuă pe Online Sport

Santiago Solari, dupa ce Realul a ratat toate obiectivele intr-o saptamana: E nevoie de multa liniste in acest moment atat de dificil. Trebuie sa luptam cu inima

Dupa ce a fost eliminata de Barcelona in semifinalele Cupei Spaniei si si-a compromis orice sansa la titlul din LaLiga, Real Madrid a parasit si Champions League, dupa ce a fost umilita de Ajax pe Santiago Bernabeu scor 4-1). Santiago Solari cere liniste in acest moment si i-a indemnat pe elevii sai sa lupte cu inima si sa dea dovada de caracter pana la finalul sezonului. E nevoie de multa liniste in acest moment atat de dificil, trebuie sa infruntam totul cu mult caracter, a spus antrenorul madrilenilor.

As.com: Santiago Solari va pleca la finalul sezonului de la Real Madrid; Bale, Marcelo si Isco, pe faras

Tehnicianul Santiago Solari nu va mai continua la Real Madrid, el avand acum doar misiunea de a asigura echipei locul pentru Liga Campionilor in sezonul viitor.

Santiago Solari si umbra lui Mourinho pe Bernabeu: Echipa aceasta are mai multi pretendenti ca Julia Roberts

Tehnicianul Santiago Solari a reactionat, luni, la zvonurile din presa internationala, conform carora antrenorul Jose Mourinho ar fi pregatit sa-i ia locul la Real Madrid.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )