Libnet.ro
UNICEF

15:00

Soc! Bomba din codul rutier a explodat: Soferii romani, amendati cu sume cuprinse intre 290 si 435 de lei!

B1 B1,
 Soc! Bomba din codul rutier a explodat: Soferii romani, amendati cu sume cuprinse intre 290 si 435 de lei!

Pietonii trebuie sa stie ca sunt obligati, atunci cand sunt in trafic, sa circule pe trotuare sau, daca acesteanu sunt disponibilein respectiva zona, sa circule pe acostament, adica pe marginea,. continuă pe B1

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu schimba Codul Rutier. Soferii, direct inchisoare cu executare

Anuntul vine in urma dezastrului auto produs la inceputul lunii de fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Accidentul provocat de Mario Iorgulescu schimba Codul Rutier, asa cum il cunosc soferii romani. Accidentul lui Mario Iorgulescu schimba Codul Rutier! in urma accidentului grav de circulatie pe care Mario Iorgulescu l-a provocat, un tanar de 24 de .

S-A TERMINAT! SOFERII ROMANI trebuie sa dea DIN NOU SALA! DETALII DESPRE NOILE MODIFICARI RADICALE

S-a decis!Aceste modificari ii pun pe jar pe soferii romani! Unii spun ca sunt masuri bune, altii spun ca nu. GATA! Romania, in LACRIMI pentru MIHAI CONSTANTINESCU. S-a intamplat dupa 4 luni.

CCR: Este neconstitutionala prevederea din Codul penal care exclude barbatul de la posibilitatea amanarii pedepsei cu inchisoarea daca are copil mai mic de un an

Prevederea din Codul de procedura penala care le permite femeilor condamnate la inchisoare sa amane executarea pedepsei daca sunt insarcinate sau daca au in intretinere un copil mai mic de un an este neconstitutionala, a decis marti Curtea Constitutionala.

Ai depasit viteza legala? Vestea bomba din noul Cod Rutier: Urmeaza sa primesti deja amenda acasa

Legislatia rutiera s-a schimbat din nou. LACRIMI AMAREiN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PACATEE ADEVARAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI Comisiile de specialitate din Camera.

S-A TERMINAT! Daca ai ASA CEVA in MASINA, vei fi AMENDAT PE LOC! NU SCAPA NIMENI! Toti SOFERII ROMANI in ALERTA!

Daca esti prins la volan si ai asa ceva in masina, primesti amenda pe loc! iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de romani in lacrimi IMAGINILE DURERII.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )