Libnet.ro
UNICEF

14:15

S-A TERMINAT! SOFERII ROMANI trebuie sa dea DIN NOU SALA! DETALII DESPRE NOILE MODIFICARI RADICALE

B1 B1,
S-A TERMINAT! SOFERII ROMANI trebuie sa dea DIN NOU SALA! DETALII DESPRE NOILE MODIFICARI RADICALE

S-a decis!Aceste modificari ii pun pe jar pe soferii romani! Unii spun ca sunt masuri bune, altii spun ca nu. GATA! Romania, in LACRIMI pentru MIHAI CONSTANTINESCU. S-a intamplat dupa 4 luni. continuă pe B1

DECIZIE SOC: Posesorii de PERMIS AUTO din Romania trebuie sa dea din nou EXAMENUL! Toti soferii, in ALERTA dupa aceste SCHIMBARI!

Toti conducatorii auto, dar si cei care doresc sa obtina permisul de conducere trebuie sa fie informati cu privire la aceasta decizie! S-a schimbat tot ce stiam pana acum! DOAMNE, DUMNEZEULE! BIANCA.

DECIZIE SOC! SOFERII ROMANII trebuie SA DEA UN NOU TEST, altfel RAMAN FARA PERMIS! E FARA PRECEDENT

GATA! Apare un nou test medical pentru obtinerea permisului de conducere, conform unui proiect lansat de curand, in dezbatere, conformcapital. ro. Prin urmare, se schimba tot ce stiam pana.

Legea politelor RCA se va schimba din nou. Ce trebuie sa stie toti soferii

Legea politelor RCA va fi schimbata din nou, pentru ca Romania sa evite sanctiuni de la Comisia Europeana. Modificarile propuse de Ministerul Finantelor ii vizeza pe soferii considerati pagubosi.

Gabriela Firea in tramvaiul 21. Primarul Capitalei, surprins din nou in mijlocul de transport - FOTO

Edilul Capitalei,Gabriela Firea, a fost surprinsa din nou circuland cu transportul in comun. De data aceasta, primarul Capitalei a calatorit cu tramvaiul 21, dupa ce, in urma cu nici aproximativ o luna, Ga.

Repornirea Unitatii 1 a Centralei nucleare de la Cernavoda se amana din nou! Care este noul termen anuntat de Transelectrica

Repornirea Unitatii 1 de la Cernavoda se amana din nou, desi repornirea trebuia sa aiba loc marti. Noul termen de repornire a Unitatii 1 a Centralei de la Cernavoda este 24 septembrie ora 23.

Rasturnare de situatie! Viorel Catarama, din nou in cursa pentru alegerile prezidentiale 2019

Viorel Catarama reintra in cursa pentru alegerile prezidentiale 2019, dupa ce Curtea Contitutionala a Romaniei CCR) a invalidat decizia prin care Biroul Electoral Central BEC) i-a respins candidatura. Acesta sustine ca BEC a actionat in ultima vreme ca un actor politic, desi nu are aceasta atributie. Viorel Catarama a reintrat in cursa pentru alegerile prezidentiale .

Ministrul Muncii, Marius Budai, a facut anuntul asteptat de toti pensionarii! Cresc, din nou, pensiile

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, a facut anuntul asteptat de toti pensionarii. Veniturile lor lunare cresc, din nou. Ministrul Muncii, Marius Budai, anunt pentru pensionari. Cresc, din nou, pensiile Ministrul Muncii, Marius Budai, a fost invitat, duminica seara, 22 septembrie, in emisiunea Subiectiv de pe Antena 3. Oficialul a facut un anunt dorit .

NU E GLUMA! Toti posesorii de PERMIS AUTO trebuie URGENT sa afle! GATA, S-A SCHIMBAT LEGEA!

Vesti bune pentru soferii romani! DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela Radulescu cu Dani Otil! intreaga Romanie si-a dorit sa vada imaginile, acum are ocazia! GALERIE FOTO FARA.

Soferii de ridesharing au un nou termen pentru tranzitie, 1 februarie 2020

Senatul a votat un nou termen pentru ca soferii companiilor de ridesharing din Romania, Uber, Bolt, Clever si Yango sa faca tranzitia la noile cerinte ale ordonantei. Acesta este 1 februarie 2020.

S-A DECIS! Toti ELEVII ROMANI trebuie sa afle ASTA! Se va intampla de la 1 ianuarie 2020. Va fi GRATIS

Gata! S-a stabilit! incepand cu luna ianuarie a anului 2020, elevii de la scolile din Romania vor primi cate u borcan cu miere, in fiecare luna.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )