Libnet.ro
UNICEF

12:45

Soc! Bomba din codul rutier explodeaza din aceasta iarna: Soferii romani, amendati cu sume cuprinse intre 290 si 435 de lei!

B1 B1,
Soc! Bomba din codul rutier explodeaza din aceasta iarna: Soferii romani, amendati cu sume cuprinse intre 290 si 435 de lei!

Noul Cod Rutier vine cu prevederi drastice pentru pietoni. POZE FIERBINTI CU IRINA RIMES GOALA! A FOST FILMATA CHIAR CAND ERA LA DUS! FANII AU iNNEBUNIT Mai precis, pietonii trebuie sa stie ca sunt. continuă pe B1

UPDATE: Alertele cu bomba din Bucuresti, false. Apelul la 112 viza trei cladiri

Alertele cu bomba din Bucuresti de la Hotel Sheraton si alte doua cladiri s-au dovedit false. Autorul apelului a fost localizat, anunta Serviciul Roman de Informatii. Cel care a apelat la 112 si a anuntat ca trei cladiri din Capitala vor fi atacate cu rachete a fost localizat. Persoana care a sunat la [] .

Ai depasit viteza legala? Vestea SOC din noul Cod Rutier: Urmeaza sa primesti deja AMENDA acasa...

Se schimba din nou legislatia rutiera. Recent,comisiile de specialitate din Camera Deputatilor au avizat favorabil proiectul de lege pentru modificarea art. 109 din Codul Rutier, care prevede, printre altele,.

Moncler a lansat rochii din material de geaca de iarna. Te acopera din cap pana in picioare!

Celebrul brand Moncler a lansat o noua colectie impreuna cu Pierpaolo Piccioli. Iar rezultatul este unul cu totul si cu totul inedit. Rochii din material de geaca de iarna care te acopera din cap pana in picioare! .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )