Libnet.ro
UNICEF

19:00

UPDATE: Alertele cu bomba din Bucuresti, false. Apelul la 112 viza trei cladiri

Playtech Playtech,
UPDATE: Alertele cu bomba din Bucuresti, false. Apelul la 112 viza trei cladiri

Alertele cu bomba din Bucuresti de la Hotel Sheraton si alte doua cladiri s-au dovedit false. Autorul apelului a fost localizat, anunta Serviciul Roman de Informatii. Cel care a apelat la 112 si a anuntat ca trei cladiri din Capitala vor fi atacate cu rachete a fost localizat. Persoana care a sunat la [] . continuă pe Playtech

Prima clasa n sistem dual n domeniul aerospatial din Bucuresti va fi nfiintata din toamna

Prima clasa de invatamant in sistem dual in domeniul aerospatial din Bucuresti va fi infiintata din aceasta toamna printr-un parteneriat intre ROMAERO S. si Colegiul Tehnic de Aeronautica Henri Coanda. incepand cu anul scolar 2019-2020, elevii care au finalizat clasa a VIII-a si opteaza pentru un domeniu tehnic vor putea candida pentru unul dintre cele 14 locuri disponibile pentru calificarea profesionala Lacatus constructii structuri aeronave.

Acuzatii grave de CORUPTIE la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia din Bucuresti: S-au cumparat produse supraevaluate cu 1.100%

Acuzatii grave la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia din Bucuresti. Fosta sefa a Serviciului de Achizitiia spitalului, Elena Faur, si fostul sef al Serviciului Administrativ, Claudiu Cristian.

Magda se afla in tramvaiul 41 din Bucuresti, cand a auzit doua fete vorbind despre relatia uneia dintre ele. Ti se pare ireal!

Magda se afla in tramvaiul 41 din Bucuresti, cand a auzit doua fete vorbind despre relatia uneia dintre ele. Se pare ca aceasta devenise din ce in ce mai serioasa, asa ca tanara se pregatea sa faca un.

ALERTA. Dubla amenintare cu bomba in Bucuresti, la un hotel de 5 stele si la Scoala Americana

Amenintare cu bomba la un hotel de 5 stele din Bucuresti, anunta autoritatile. O persoana neidentificata a sunat si a anuntat ca ar exista o bomba in cladirea Hotelului Sheraton din zona Piata Romana. Turistii ar putea fi evacuati, spun surse din politie, cum prevede planul de actiune in astfel de situatii. SRI si Politia intervin. Se [] .

Vamesii s-au dus la raioanele de parfumuri de la un centru comercial din Bucuresti. E ireal ce au gasit acolo. Erau cu miile

Inspectori din cadrul Directiei Regionale Vamale Bucuresti au confiscat, recent, peste 7. 700 de produse de infrumusetare susceptibile a fi contrafacute, dintre care mai mult de 5. 000 erau parfumuri inscriptionate.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 28 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,44 mg/l; pH 7,65; TURBIDITATE: 0,32. S2 - CLOR LIBER:0,43 mg/l; pH.

Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti cere ABROGAREA OUG prin care au fost modificate legile justitiei

Profesorii de la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, in frunte cu decanul Flavius Baias, se solidarizeaza cu judecatorii si procurorii care contesta OUG 7, prin care au fost modificate.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 27 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,42 mg/l; pH 7,62; TURBIDITATE: 0,43. S2 - CLOR LIBER:0,42 mg/l; pH.

Accident in Pasajul Obor din Bucuresti. Au fost implicate cinci masini

Accident in lant in miercuri dimineata in Pasajul Obor. Cinci autoturisme s-au ciocnit dupa ce unul dintre soferi a pierdut controlul volanului si a lovit un parapet. Din fericire, nimeni nu a fost ran.

Iulian are 61 de ani si e de ani buni in inchisoare. Barbatul din Bucuresti este un temut violator. Ascundea dupa gratii o cutie de ness care il ajuta sa stranga bani. Ce facuse de fapt

E incredibil ce ascundea in celula Iulian Fenzel, cunoscut drept avocatul infractorilor. Ingenios din fire, temutul violator in serie isi confectionase dintr-o cutie de ness o instalatie cu care fabrica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2307 seconds )