Libnet.ro
UNICEF

06:30

Soc! Bomba din codul rutier explodeaza: Soferii romani, amendati cu sume cuprinse intre 290 si 435 de lei!

B1 B1,
Soc! Bomba din codul rutier explodeaza: Soferii romani, amendati cu sume cuprinse intre 290 si 435 de lei!

Pietonii trebuie sa stie ca sunt obligati, atunci cand sunt in trafic, sa circule pe trotuare sau, daca acesteanu sunt disponibilein respectiva zona, sa circule pe acostament, adica pe marginea,. continuă pe B1

Schimbarea din Codul Rutier, care le permite soferilor ramasi fara permis sa conduca in continuare, adoptata

Schimbare de proportii in Codul Rutier! Este vorba despre ceva care le permite soferilor care raman fara permis sa pot conduce in continuare. in acest context, conducatorii auto care sunt opriti in trafic pentru a fi sanctionati cu suspendarea permisului, nu vor mai avea nicio grija. Ce arata noua lege adoptata de curand? Cod Rutier .

in ce conditii poti ramane fara permis, conform noului Cod Rutier. Toti soferii sunt vizati

Soferii care vorbesc la telefon in timp ce conduc, scriu mesaje sau transmit live pe Facebook vor primi amenzi mai mari incepand cu data de 12 octombrie, anunta Politia Romana. Acestia vor ramane si fara permisul de conducere in cazul in care incalca si alte reguli de circulatie. Cod Rutier. Soferii care vorbesc la telefon .

Anunt important al Politiei: Atentie! S-a modificat Codul Rutier

Anunt important al Politiei. S-A MODIFICAT CODUL RUTIER! incepand cu data de 12 octombrie 2019 vor intra in vigoare noile reglementari prin care va fi interzisa tinerea in mana sau folosirea cu.

ALERTA: S-a schimbat Codul Rutier! Pentru ce poti sa iei amenda de 1160 de lei

Se anunta noi modificari in Codul Rutier, care ii vor viza direct pe cei care conduc cu diferite dispozitive audio-foto-video in mana, inclusiv telefoane mobile. Ca de obicei, sanctiunile se inaspresc pentru.

Politia Romana: S-a SCHIMBAT Codul Rutier. incepand din 12 octombrie, noi reglementari. Sanctiunea, pana la 1.200 de lei si 4 puncte de penalizare

Atentie, soferi! Politia Romana anunta ca s-a modificat Codul Rutier. incepand cu data de 12 octombrie 2019 vor intra in vigoare noile reglementari prin care va fi interzisa tinerea in mana sau.

Ai PERMISUL AUTO ca si SUSPENDAT! VEZI REGULILE care te pot lasa FARA CARNET! ALERTA printre soferii romani!

Toti soferii trebuie sa fie informati cu privire la acestereguli, altfel o sa va treziti cu permisul suspendat! LACRIMI iN SHOWBIZ! FUEGO A PATIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITA! E SOC.

S-a decis! E LEGE! Daca SUFERI de una dintre ACESTE BOLI, RAMAI FARA PERMIS! SOFERII ROMANI, in ALERTA!

Mare atentie! Daca suferi de una dintre bolile aflate in lista de mai jos, nu vei putea conduce! LACRIMI iN SHOWBIZ! FUEGO A PATIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITA! E SOC SI GROAZA GALERIE.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )