Libnet.ro
UNICEF

01:05

SOC! A DISPARUT una dintre cele mai CELEBRE ACTRITE! Detalii de ULTIM MOMENT

B1 B1,
SOC! A DISPARUT una dintre cele mai CELEBRE ACTRITE! Detalii de ULTIM MOMENT

Fan Bingbing, una dintre cele mai cunoscute actrite din China si, totodata, cea mai bine platita, a disparut de mai bine de doua luni. Evenimentul care ii ingrijoreaza atat pe apropiati, cat si pe fani. continuă pe B1

Wall Street Journal: Romnia, tara saraca bntuita de una dintre cele mai grave epidemii de rujeola din Europa ultimelor decenii, este n fruntea curentului anti-vaccinist de pe continent

Scepticismul cu privire la siguranta vaccinurilor este la un nivel ridicat in Europa, iar Romania este una dintre tarile cu cele mai puternice miscari anti-vaccinare, alaturi de Polonia, Ucraina si Italia, scrie The Wall Street Journal. Izbucirea epidemiei de rujeola din Romania, care a facut 59 de morti, majoritatea copii nevaccinati, si peste 15. 000 de cazuri de imbolnaviri, a venit pe fondul unei respingeri generalizate a vaccinurilor in aceasta tara saraca, aflata in fruntea unei tendinte europene ce escaladeaza: curentul anti-vaccinist, noteaza jurnalistii straini.

Alerta de securitate la Londra. Una dintre cele mai aglomerate gari a fost inchisa

Politia britanica a anuntat luni ca ancheteaza un vehicul suspect aflat in parcarea unui centru comercial din estul Londrei si a decis inchiderea unei gari aglomerate din aceasta zona, informeaza.

Revoltator. Romania, una dintre cele mai sarace tari din UE, are pensionarul cu cea mai mare pensie din UE

Cea mai mare pensie din Romania a crescut in anul 2018 cu aproximativ 50% ajungand de la 34. 700 lei la 51. 334 lei! Este cea mai mare pensie de stat din UE, potrivit realitatea. net.

Radu Georgescu, Gecad Ventures: Esecul, unul dintre cele mai bune lucruri care i se pot intampla unui antreprenor

Cladirea unei afaceri de succes necesita multa munca, ambitie si constientizarea faptului ca acest voiaj este plin de provocari, multe dintre ele total neasteptate. Despre cateva dintre ingredientele unei retete de succes a vorbit Radu.

Lady Gaga a izbucnit in plans cand a fost aplaudata in picioare pentru rolul din A Star Is Born, considerat unul dintre cele mai bune filme ale anului VIDEO

Lady Gaga 32 de ani) si Bradley Cooper 43 de ani) au uimit cu interpretarile avute in A Star Is Born, pe care criticii il considera unul dintre cele mai bune filme ale anului. Prezenta la Festivalul International de Film din Toronto TIFF), cantareata a fost emotionata pana la lacrimi in momentul in care publicul s-a ridicat in picioare pentru a o aplauda.

Un artist a creat finaluri triste la cele mai celebre filme Disney. Cum arata Mica Sirena

Un artist s-a folosit de creativitatea si cunostintele sale pentru a transforma finalul pozitiv si fericit al filmelor Disney intr-unul trist. Acesta a confruntat personaje precum Winnie Poh, Mica Sirena, 101 Dalmatieni cu probleme reale precum poluarea, defrisarile necontrolate sau abuzul animalelor.

FOTO Si frumoasa, si desteapta! CSM Bucuresti a transferat una dintre cele mai atragatoare si valoroase voleibaliste din Romania

Are 18 ani si e considerata o mare speranta a voleiului romanesc, iar in aceasta vara a ales sa-si continue ascensiunea sub culorile Clubului Sportiv Municipal Bucuresti.

Fiul lui Viorel Hrebenciuc, numit in conducerea uneia dintre cele mai importante companii romanesti

Consiliul de Administratie al Biofarm a anuntat, joi, ca a decis numirea in functia de director general al companiei producatoare de medicamente a lui Catalin Vicol, incepand de la 15 noimebrie. Consiliul.

A DISPARUT cea mai cunoscuta actrita din China! Autoritatile o cauta de doua luni (FOTO)

Fan Bingbing, una dintre cele mai cunoscute actrite din China si, totodata, cea mai bine platita, a disparut de mai bine de doua luni. Evenimentul care ii ingrijoreaza atat pe apropiati, cat si pe fani.

Alunecare de teren pe insula greceasca Zakynthos. Mai multi turisti au fost raniti

Trei persoane, printre care cel putin un turist strain, au fost ranite usor joi intr-o alunecare de teren pe plaja Navagio din insula Zakynthos, una dintre cele mai populare atractii turistice grecesti, potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )