Libnet.ro
UNICEF

15:00

SOC in FAMILIA REGALA! MOTIVUL ULUITOR pentru care Printul Harry si Meghan Markle PARASESC Casa Regala Britanica (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
SOC in FAMILIA REGALA! MOTIVUL ULUITOR pentru care Printul Harry si Meghan Markle PARASESC Casa Regala Britanica (FOTO, VIDEO)

Meghan Markel si Printul Harry au luat decizia de a renunta la rolurile de membri proeminenti ai familiei regale britanice si in schimb, sa devina independenti financiar in Canada, o tara in care Megan a. continuă pe B1

Motivul halucinant pentru care un adolescent din Brasov si-a ucis un prieten: Totul a pornit de la un telefon mobil

Un caz cutremurator a avut loc luni noaptea in Brasov. Un adolescent de 16 ani este cercetat pentru ca si-ar fi ucis un prieten, iar pe altul, sarit in apararea victimei, l-ar fi ranit grav.

SOC in FAMILIA REGALA! Blestemul PRINTESEI DIANA face RAVAGII! Abia acum s-a aflat! Printul CHARLES e in stare de SOC

Eveniment istoric in Familia regala britanica! IMAGINI FIERBINTI CU BIANCA DRAGUSANU DEZBRACATA COMPLET! FOTOGRAFIILE XXX AU AJUNS PE INTERNET Scrisorile adresate de catre printul consort Philip catre.

Presa britanica: Printul Harry si Meghan Markle au anuntat ca se distanteaza de Familia Regala fara sa se consulte cu Regina. Reactia Palatului Buckingham

Un anunt surpriza zguduie din temelii Casa Regala britanica. Printul Harry si Meghan se retrag din rolurile de prim-plan din familia regala britanica si vor fi independenti financiar. Jurnalistii BBC scriu.

VIDEO Familia regala, mahnita de anuntul facut de Ducii de Sussex privind renuntarea la rolurile regale. Regina nu a fost consultata

Familia Regala a Marii Britanii este mahnita de anuntul facut de Printul Harry si Meghan Markle privind abdicarea de la rolurile regale, oficiali din Palatul Buckingham precizand ca cei doi au facut anuntul privind retragerea fara a se consulta cu Regina, relateaza BBC News.

SOCUL ANULUI: Englezii anunta DIVORTUL PRINTULUI HARRY DE MEGHAN MARKLE! Cu CINE va ramane BEBELUSUL! CUTREMUR in FAMILIA REGALA

Cutremur in Familia Regala Britanica! Conform presei britanice, ar urma cel mai rasunator divort al anului. ASTA DA BOMBA! S-a aflat totul despre sarcina ! NU A STIUT NIMIC PANA.

Regina Elizabeth II, dezamagita de decizia ducilor de Sussex de a renunta la rolul in familia regala

Regina Elizabeth II a Marii Britanii este dezamagita de decizia ducilor de Sussex de a renunta la rolul in familia regala, scrie BBC, citeaza News. ro.

Reactia Reginei Elisabeta a II-a dupa anuntul printului Harry privind renuntarea la rolul din familia regala

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este dezamagita de decizia ducilor de Sussex de a renunta la rolul in familia regala, scrie BBC.

HOROSCOP 2020. Acestea sunt cele 4 zodii pentru care anul 2020 va fi cel mai bun

Ne-am hotarat sa va prezentam cele patru zodii norocoase, pentru care care urmeaza. Va fi plin de realizari si bucurii: Pestii In 2020, acesti nativi vor avea sanse fantastice de afirmare profesionala, cu.

Soc total in FAMILIA REGALA! MEGHAN MARKLE a fugit in America! Regina, in stare de SOC

Satula de scandalurile care au zguduit Casa Regala britanica, Megahan Markle a decis sa petreaca vacanta, impreuna cu printul Harry si micutul Archie departe de presa tabloida.

MEGA-SCANDAL in FAMILIA REGALA! Printul Harry si Meghan Markle PARASESC Casa Regala Britanica (FOTO, VIDEO)

Meghan Markel si Printul Harry au luat decizia de a renunta la rolurile de membri proeminenti ai familiei regale britanice si in schimb, sa devina independenti financiar in Canada, o tara in care Megan a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )