Libnet.ro
UNICEF

16:00

Soc total in FAMILIA REGALA! MEGHAN MARKLE a fugit in America! Regina, in stare de SOC

B1 B1,
Soc total in FAMILIA REGALA! MEGHAN MARKLE a fugit in America! Regina, in stare de SOC

Satula de scandalurile care au zguduit Casa Regala britanica, Megahan Markle a decis sa petreaca vacanta, impreuna cu printul Harry si micutul Archie departe de presa tabloida. continuă pe B1

SOC in FAMILIA REGALA! Blestemul PRINTESEI DIANA face RAVAGII! Abia acum s-a aflat! Printul CHARLES e in stare de SOC

Eveniment istoric in Familia regala britanica! IMAGINI FIERBINTI CU BIANCA DRAGUSANU DEZBRACATA COMPLET! FOTOGRAFIILE XXX AU AJUNS PE INTERNET Scrisorile adresate de catre printul consort Philip catre.

SOCUL ANULUI: Englezii anunta DIVORTUL PRINTULUI HARRY DE MEGHAN MARKLE! Cu CINE va ramane BEBELUSUL! CUTREMUR in FAMILIA REGALA

Cutremur in Familia Regala Britanica! Conform presei britanice, ar urma cel mai rasunator divort al anului. ASTA DA BOMBA! S-a aflat totul despre sarcina gabrielei cristea! NU A STIUT NIMIC PANA.

BOMBA LA PALAT! PRINTUL HARRY baga divort de MEGHAN MARKLE! A pus mana pe IMAGINI INDECENTE (GALERIE FOTO)

Casa regala britanica se cutremura, dupa ce presa din Regat anunta divortul dintre Meghan Markle si printul Harry. DOLIU LA KANAL D! S-A STINS DIN VIATA! ANDREEA MANTEA, CONDOLEANTE Totul a pornit.

Cine este singura persoana pe care Meghan Markle si Printul Harry o urmaresc pe Instagram

Febra internetului si, implicit, a retelelor de socializare, a cuprins intreaga planeta, inca de la aparitia acestora. De la mic la mare, fie un necunoscut sau o celebritate, trebuie sa existe si in mediul virtual. in mediul retelelor de socializare. Cine este singura persoana pe care Meghan Markle si Printul Harry o urmaresc pe Instagram .

Printul Harry si Meghan se distanteaza de familia regala britanica: Vrem sa muncim pentru a deveni independenti financiar

Printul Harry si sotia sa, Meghan, au anuntat, miercuri, ca se retrag din rolurile lor de prim-plan din cadrul familiei regale britanice pentru a obtine independenta financiara si pentru a se stabili pentru o partea anului in America de Nord, relateaza AFP.

FOTO Cum s-a imbracat Meghan Markle la prima aparitie oficiala din 2020, la Canada House

Ducesa Meghan si printul Harry au avut prima aparitie oficiala dupa concediul prelungit petrecut in Canada. Cuplul regal a multumit poporului canadian pentru primirea calduroasa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )