Libnet.ro
UNICEF

06:30

SOC si groaza la mormantul lui NICOLAE CEAUSESCU! Si-au facut cruce cand au vazut CAVOUL! APARITIE DE COSMAR (GALERIE FOTO)

B1 B1,
SOC si groaza la mormantul lui NICOLAE CEAUSESCU! Si-au facut cruce cand au vazut CAVOUL! APARITIE DE COSMAR (GALERIE FOTO)

Nostalgicii regimului comunist s-au adunat si in acest an la mormantul lui Nicolae Ceausescu, in ziua in care fostul dictator ar fi implinit varsta de 102 ani. continuă pe B1

Ce au adus oamenii la mormantul lui Nicolae Ceausescu, de ziua lui de nastere. Toata lumea din cimitir s-a uitat lung

Au trecut 30 de ani de la Revolutie si multi romani inca nu l-au uitat pe Nicolae Ceausescu. Fostul dictator ar fi implinit 102 ani pe 26 ianuarie. La mormantul lui din cimitirul Ghencea s-au strans, ca in fiecare an, zeci de persoane care au adus flori si au aprins lumanari. Zeci de oameni au .

Zeci de nostalgici s-au strans, duminica, la mormantul lui Nicolae Ceausescu din Capitala. Fostul dictator ar fi implinit 102 ani (VIDEO)

Zeci de nostalgici s-au strans astazi la mormantul lui Nicolae Ceausescu, la Cimitirul Ghencea. Duminica s-au implinit 102 ani de la nasterea fostului dictator. Oamenii care au trait in Epoca de Aur au.

Aglomeratie la mormantul lui Nicolae Ceausescu. Se implinesc 102 ani de la nasterea fostului presedinte comunist

Lumanari si coliva la mormantul sotilor Ceausescu. Se implinesc 102 ani de la nasterea lui Nicolae Ceausescu. inainte de Revolutie, 26 ianuarie era o zi de mare sarbatoare. Tot poporul il sarbatorea pe conducatorul mult iubit.

VIDEO Nostalgicii Epocii de Aur, de ziua de nastere a lui Nicolae Ceausescu: Ne vom intoarce, tovarase. Ne vom intoarce!

Ca in fiecare an, pe 26 ianuarie, la mormantul lui Nicolae Ceausescu din Cimitirul Ghencea s-au strans oameni care nici macar astazi nu si-au pierdut stima si respectul pentru tovaras.

VIDEO Live pe Facebook din casa parinteasca a lui Nicolae Ceausescu: Asta-i patul, lada de zestre, razboiul de tesut, aicea este sora, aicea este soba

La 102 ani de la nasterea lui Nicolae Ceausescu, cativa nostalgici si curiosi au facut un tur al curtii si casei parintesti a fostului dictator comunist din Scornicesti, judetul Olt. Niste angajati veniti cu conducta de gaz au transmis live momentul de glorie.

Nicolae Ceausescu, petreceri private de ziua lui de nastere. Imagini inedite de la o astfel de distractie

Nicolae Ceausescu isi sarbatorea ziua de nastere cu mare fast. in fabricile sau sediile judetene de partid se organizau evenimente mult mai ample decat cele pentru Mica Unire si toate clasele sociale incercau sa isi arate aprecierea pentru dictator. Mesterii din fabrici luau aceasta zi foarte in serios si ii faceau dictatorului tot felul de cadouri, .

Viata lui Nicolae Ceausescu la Scornicesti. Bustul fostului dictator, crapat si lipit cu chit

Antena 3 a realizat un reportaj la Scornicesti, un oras modest din judetul Olt, cunoscut romanilor pentru un singur lucru: locul unde s-a nascut Nicolae Ceausescu.

Cum isi vad romanii si bulgarii trecutul comunist: Nicolae Ceausescu si Todor Jivkov, viata dictatorilor in Scornicesti si Pravets

Reporterul Antena 3, Cristi Popovici, a realizat un reportaj despre trecutul comunist al romanilor si al bulgarilor, aratand diferentele dintre Scornicesti, locul in care s-a nascut fostul dictator Nicolae Ceausescu, si Pravets, satul natal devenit oras al lui Todor Jivkov. Daca cele doua orase mai au ceva in comun, acela este regretul localnicilor. Cei doi lideri comunisti erau prieteni buni, iar inalnirile lor, spre deosebire de alte vizite oficiale, se desfasurau intr-un cadru relaxat.

Totul despre procesul lui Nicolae Ceausescu, condamnat dupa codul lui Cuza

In vreme ce era sef al Regionalei UTCdR Prahova si incerca, impreuna cu agitatorul polonez Vladislav sau Vladimir) Tarnovski, sa coaguleze celulele comuniste, Nicolae Ceausescu a fost arestat, judecat si apoi condamnat.

Dorinta bizara pe care o avea Nicolae Ceausescu: Veneau doi-trei oameni si se ocupau de asta

Nicolae Ceausescu era in pas cu moda cand venea vorba de vestimentatie si nu numai.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )