Libnet.ro
UNICEF

16:00

SOC si GROAZA pentru Gabriela Cristea si , la botezul micutei Iris: Ce s-a iNTAMPLAT chiar in mijlocul bisericii i-a lasat pe toti MASCA! (FOTO)

B1 B1,
SOC si GROAZA pentru Gabriela Cristea si , la botezul micutei Iris: Ce s-a iNTAMPLAT chiar in mijlocul bisericii i-a lasat pe toti MASCA! (FOTO)

Zi importanta pentru Gabriela Cristea si . LACRIMI iN SHOWBIZ! FUEGO A PATIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITA! E SOC SI GROAZA GALERIE FOTO) Cei doi isi boteaza vineri. continuă pe B1

Au facut noapte alba, inainte de botezul mezinei. si Gabriela Cristea, probleme mari

Gabriela Cristea si si-au botezat mezina vineri, 6 septembrie. inaintea marelui eveniment, cei doi au facut noapte alba. De unde au aparut problemele? si Gabriela Cristea, probleme mari, inainte de botez Nu de mult s-au strans paharele de la nunta lor, ca si Gabriela Cristea au pus de inca .

Oana Roman si Gabriela Cristea, pe litoral. Una a muncit, iar alta s-a distrat. Cum au fost surprinse

Oana Roman si Gabriela Cristea au fost surprinse pe litoral. Una a muncit, iar alta s-a distrat, fiind in luna de miere. Oana Roman si Gabriela Cristea, pe litoral Gabriela Cristea s-a casatorit cu tatal fetitelor ei, , recent. Imediat dupa cununia religioasa, cea civila avand loc in urma cu cativa ani, proaspetii casatoriti .

Renunta la televiziune? Gabriela Cristea a facut ANUNTUL SOC: Si alte vedete se pare ca au luat DECIZIA...

Gabriela Cristeaa avut un an plin: a trecut prin multe emotii, devenind mama pentru a doua oara.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )