Libnet.ro
UNICEF

19:45

Soc in Gruia! Juan Culio pleaca de la CFR Cluj

România Liberă România Liberă,
Soc in Gruia! Juan Culio pleaca de la CFR Cluj

Mijlocasul argentinian Juan Emmanuel Culio a anuntat, sambata, ca se desparte de clubul CFR Cluj, pr. continuă pe România Liberă

Culio pleaca de la CFR Cluj

Campioana Romaniei a anuntat, sambata, despartirea de mijlocasul argentinian Juan Emanuel Culio.

VIDEO Eroul de la Roma o paraseste pe CFR Cluj din motive personale Culio se intoarce alaturi de familia sa in Argentina

CFR Cluj se va desparti de unul dintre cei mai importanti jucatori din lot. Emmanuel Culio 36 de ani) a decis sa plece de la campioana Romaniei, din motive personale. Pe pagina de Facebook a clubului din Gruia a fost anuntata plecarea argentinianului de la echipa pregatita de Dan Petrescu.

CFR Cluj - CELTIC LIVE VIDEO online Digisport |Telekomsport |Look Plus VIDEO Youtube online stream. Anunt-SOC de la Dan Petrescu

CFR Cluj - CELTIC LIVE VIDEO online Digisport |Telekomsport |Look Plus VIDEO Youtube online stream. este meciul saptamanii pentru fotbalul romanesc. De ce? Pentru ca echipa condusa de Dan Petrescu, CFR.

Europa League: CFR Cluj vs Celtic 2-0 Victoria care aduce primavara - CFR, calificata in 16-imi

CFR Cluj a avut o misiune mai usoara cu Celtic Glasgow decat anunta Dan Petrescu. Veniti la Cluj fara mai multi titulari, scotienii nu au reusit sa ii puna deloc probleme campioanei Romaniei, care s-a impus cu 2-0 si a obtinut calificarea in 16-imile Europa League. Ardelenii au incheiat Grupa E pe locul al doilea 12 puncte), cu patru victorii, performanta care dupa tragerea la sorti parea extrem greu de realizat.

CFR Cluj s-a calificat in primavara europeana. Echipa lui Dan Petrescu a invins Celtic cu 2-0. VIDEO

CFR Cluj a invins Celtic cu 2-0 si s-a calificat in primavara europeana. Echipa antrenata de Dan Petrescu a deschis scorul prin Burca, in minutul 49, iar Djokovic a inchis tabela in minutul 70. in celalat meci din grupa E, Rennes a trecut de Lazio cu 2-0. UPDATE Fluier final! CFR Cluj Celtic .

Cine transmite la TV meciul CFR Cluj Celtic, in ultima etapa din grupa E in Europa League

CFR Cluj Celtic este duelul in urma caruia echipa antrenata de Dan Petrescu poate obtine calificarea in primavara europeana. Partida din ultima etapa a grupei E din Europa League se joaca joi, de la ora 19:55 si este transmisa in direct de posturile de televiziune Digi Sport, Telekom Sport si Look Plus. Vezi meciul .

Portarul Giedrius Arlauskis (CFR Cluj) face parte din echipa ideala a grupelor Europa League

Giedrius Arlauskis, portarul lituanian al celor de la CFR Cluj, a fost inclus de UEFA in echipa ideala a fazei grupelor Europa League.

CFR Cluj puncteaza in cel mai bun 11 al grupelor Europa League! Echipa completa

Lituanianul Giedrius Arlauskis a fost declarat cel mai bun portar din grupele Europa League, intr-o analiza InStat. Goalkeeper-ul lui CFR Cluj a fost inclus in echipa ideala a toamnei in cea de-a doua competitie europeana inter-cluburi din fotbal.

Lista posibililor adversari pentru CFR Cluj, in 16-imile Europa League. Cand isi vor afla ardelenii programul

Dupa ce si-a asigurat prezenta in primavara europeana, CFR Cluj urmeaza sa isi afle adversara din 16-imile Europa League.

Posibilii adversari pentru CFR Cluj in 16-imile Europa League

Luni va avea loc tragerea la sorti pentru saisprezecimile de finala in Europa League, faza a competitiei in care a ajuns si campioana Romaniei, CFR Cluj.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )