Libnet.ro
UNICEF

20:30

SOC! SOC! SOC! Mircea Badea a facut publice pozele RUSINOASE cu Andreea Esca: Tot showbizul a luat foc! (FOTO)

B1 B1,
SOC! SOC! SOC! Mircea Badea a facut publice pozele RUSINOASE cu Andreea Esca: Tot showbizul a luat foc! (FOTO)

Mircea Badea nu se dezminte si ataca pe toate fronturile. De aceasta data, cea care a cazut in plasa cunoscutului om de televiziune a fost Andreea Esca. Sagetile trimise de Badea catre Pro TV se infig. continuă pe B1

Mircea Badea, extrem de afectat de ce a aflat in timp ce era in direct: Am decis ca trebuie sa fac ceva!

Mircea Badea a povestit joi seara, pe pasa cu editia speciala 100 de minute, moderata de Alessandra Stoicescu, ca a fost extrem de impresionat de cazul unor copii foarte.

Mircea Badea, previziune teribila pentru PNL

Mircea Badea a afirmat, marti seara, pe pasa cu emisiunea 100 de minute, ca PNL este un partid pe cale de disparitie, in conditiile in care la alegeri va avea un scor sub ALDE. N-am inteles de ce intotdea.

Mircea Badea: Mor aici! Daca Augustin Lazar are o... eu mor aici! Ce l-a frapat atat de tare pe realizatorul in gura presei

Mircea Badea a comentat, luni seara, pe pasa cu emisiunea Alessandrei Stoicescu, 100 de minute, noua culoare a podoabei capilare pe care a adoptat-o procurorul general Augustin Lazar. Mie parul dansului mi s-a.

Mircea Badea: Klaus Iohannis trebuie sa-si ceara scuze

Ce-a facut Ilan Laufer asa ingrozitor? Mie mi se pare ingrozitor ce a facut Iohannis, nu Ilan Laufer care a spus cu subiect si predicat ce a facut Iohannis. Am gandit si eu lucrurile pe care le-a spus.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )