Libnet.ro
UNICEF

14:30

SOC in MUZICA POPULARA! Vestea despre NICULINA STOICAN a cazut ca un trasnet

B1 B1,
SOC in MUZICA POPULARA! Vestea despre NICULINA STOICAN a cazut ca un trasnet

Celebra cantareata Niculina Stoican a vorbit, recent, despre cel mai greu moment din viata ei, atunci cand sotul ei a ajuns in spatele gratiilor. Pentru vedeta, acest episod a reprezentat o mare pierdere care i-. continuă pe B1

SOC in MUZICA POPULARA! Vestea despre NICULINA STOICAN a cazut ca un trasnet

Celebra cantareata Niculina Stoican a vorbit, recent, despre cel mai greu moment din viata ei, atunci cand sotul ei a ajuns in spatele gratiilor. Pentru vedeta, acest episod a reprezentat o mare pierdere care i-.

LUMEA MANELELOR tremura! Florin Salam a pornit RAZBOIUL! Incredibil CE A PUTUT SA SPUNA...

Lumea manelelor este pe jar! Florin Salam si-a atacat verbal colegii de breasla, folosind cele mai dure cuvinte! SOC iN MUZICA POPULARA! VESTEA DESPRE NICULINA STOICAN A CAZUT CA UN TRASNET.

MARIA GHIORGHIU, o noua PROFETIE APOCALIPTICA: Romania, mistuita de FLACARI! Urgia vine peste noi, fratilor

Maria Ghiorghiu a revenit in 2020 pe blogul ei cu o noua previziune. VA ANUNTAM CU REGRET CA in aceasta.

DOLIU! Un mare comerciant francez de vinuri s-a stins din viata

Georges Duboeuf, unul dintre cei mai mari comercianti de vinuri ai secolului 20, s-a stins din viata, sambata, la varsta de 86 de ani.

Rugaciune de Boboteaza: Ce este bine sa rostesti pe 6 ianuarie

Pe 6 ianuarie biserica ortodoxa celebreaza crestinarea lui Iisus Hristos de catre Sfantul Ioan Botezatorul.

Familia Emiliei Dorobantu este in stare de soc. Ce drama traieste indragita cantareata de muzica populara chiar la inceput de an

Familia Emiliei Dorobantu traieste in prezent o mare drama, dupa ce chiar la inceputul anului au suferit o pierdere de proportii. Casa parinteasca a cantaretei de muzica populara a fost mistuita de un incendiu si oamenii si-au pierdut agoniseala de o viata. Printre lucrurile distruse erau si cele care ii apartineau artistei, de o valoare .

Fanii marii interprete de MUZICA POPULARA, in LACRIMI! Este vorba despre Maria Ciobanu. S-a intamplat in AMERICA

Marea cantareata de muzica populara, Maria Ciobanu, a renuntat sa mai cante din cauza problemelor de sanatate. Artista s-a despartit de scena muzicala, relateaza Stirescu.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! iNCA O STEA NE-A PARASIT! MARELE ACTOR A MURIT iN URMA CU PUTIN TIMP.

RAMAS BUN, Maria Ciobanu! Fanii marii interprete de MUZICA POPULARA, in LACRIMI! S-a intamplat in AMERICA

Marea cantareata de muzica populara, Maria Ciobanu, a renuntat sa mai cante din cauza problemelor de sanatate. Artista s-a despartit de scena muzicala, relateaza Stirescu.

VIDEO Interpretul de muzica populara Sergiu Cipariu a murit

Cunoscutul taragotist Sergiu Cipariu a murit, luni, la varsta de 70 de ani, in urma unui stop cardiac, in locuinta sa din Orlat, judetul Sibiu, potrivit Mediafax. Medicii de la Ambulanta Sibiu, care au intervenit pentru a-l salva pe interpretul de muzica populara, au constatat decesul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )