Libnet.ro
UNICEF

07:00

Rugaciune de Boboteaza: Ce este bine sa rostesti pe 6 ianuarie

B1 B1,
Rugaciune de Boboteaza: Ce este bine sa rostesti pe 6 ianuarie

Pe 6 ianuarie biserica ortodoxa celebreaza crestinarea lui Iisus Hristos de catre Sfantul Ioan Botezatorul. continuă pe B1

Boboteaza 2021. De ce nu este bine sa te speli pe cap pe 6 ianuarie

Boboteaza 2021 Iata motivul pentru care nu este bine sa te speli pe cap in ziua de Boboteaza.

Boboteaza: Traditii si obiceiuri de Botezul Domnului. De ce este bine sa te impiedici in aceasta zi

Boboteaza, sarbatorita, in ziua de 6 ianuarie, incheie ciclul sarbatorilor de iarna si are, pe langa intelesurile crestine momentul nasterii spirituale a Mantuitorului trasaturi de mare sarbatoare populara. 6 ianuarie este ziua in care a fost botezat Iisus Hristos de catre Ioan Botezatorul. Cu acest prilej, Iisus s-a facut cunoscut oamenilor, la 30 .

De ce nu este bine sa speli azi, de Boboteaza. Care este, de fapt, adevarata semnificatie

Pe 6 ianuarie, de Boboteaza, preotii sfintesc apele, iar cei care se stropesc sau se imbaiaza in apa sfintita sunt feriti de rele si de boli. Totusi, daca stropirea cu agheasma este permisa, nu este bine sa te speli pe cap sau sa speli rufe. Afla de ce nu ai voie sa speli astazi! De .

BOBOTEAZA, traditii si obiceiuri. De ce este bine sa iei agheasma in aceasta zi? Ce trebuie sa faci ca sa ai noroc in casa?

Boboteaza este o sarbatoare crestina care se celebreaza anual la 6 ianuarie, inaintea sarbatorii Sfantului Ion. De asemenea, Boboteaza marcheaza incheierea sarbatorilor de iarna dedicate Craciunului, fiind o sarbatoare a purificarii naturii, a apelor de fortele raului.

Ce este bine sa dai de pomana in ziua de Boboteaza

Boboteaza si Ajunul Bobotezei sunt zile cu puternica semnificatie religioasa, dar sunt si numeroase traditii si superstitii de Boboteaza, pe care oamenii inca le mai respecta in multe zone din tara. De Boboteaza, care este una dintre cele mai importante sarbatori, atat pentru ortodocsi, cat si pentru catolici, sunt legate o multime de traditii si .

Traditii si obiceiuri de Boboteaza. 4 lucruri complet interzise in aceasta zi

In fiecare an, la 6 ianuarie, Biserica Ortodoxa celebreaza crestinarea lui Iisus Hristos de catre Sfantul Ioan Botezatorul. Momentul de botez al Mantuitorului are o semnificatie aparte in religie, pentru ca atunci, la apa Iordanului, s-a aratat Sfanta Treime: Tatal, Fiul si Sfantul Duh. Boboteaza mai este cunoscuta si sub numele deEpifanie, Teofanie, Aratarea DomnuluisauDescoperirea .

DOLIU iN BISERICA ORTODOXA! Marele parinte a trecut LA CELE VESNICE! Milioane de romani, iN LACRIMI

O cumplita tragedie a lovit comunitatea de romani din canada. Duminica, 5 ianuarie 2020, parintele protoiereu Lucian Rosu a murit la varsta de 51 de ani, dupa o lunga suferinta. Slujba de inmormantare a.

Azi este MARE SARBATOARE! FEREASCA DUMNEZEU sa faci asta DE BOBOTEAZA. Este complet INTERZIS, vei avea GHINION tot anul

Pe 6 ianuarie, crestinii ortodocsi sarbatoresc Boboteaza. Tot in aceasta zi, preotul arunca o cruce in apa, iar temerarii se arunca pentru a scoate obiectul sfant din apa rece.

Bugetul familiei: regula 503020. Elizabeth Warren, senator al SUA, spune ca este bine sa fie respectata

Cand este vorba despre gestionarea banilor proprii, exista o multime de metode care te invata sa te descurci cat mai bine. in timp ce unele necesita programe tabelare sau sprijin de la un consultant financiar, o regula popularizata de Elizabeth Warren, membra a Senatului american si candidata la presedintia SUA in acest an, in cartea sa All Your Worth: The Ultimate Lifetime Money Plan face bugetarea mult mai simpla.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )