Libnet.ro
UNICEF

07:15

SOC! Organizatia de Pensionari il sustine pe Liviu Dragnea

B1 B1,
SOC! Organizatia de Pensionari il sustine pe Liviu Dragnea

Liviu Dragnea si-a mai asigurat un vot in Comitetul Executiv National al PSD. Organizatia de Pensionari a anuntat ca il va sustine la sedinta cruciala ce va avea loc vineri. Atunci, ar urma sa se discute. continuă pe B1

Organizatia de pensionari din PSD il sustine pe Liviu Dragnea

PSD transmite ca membrii Biroului Executiv Central al Organizatiei Pensionarilor Social Democrati si presedintii organizatiilor judetene ale OPSD, cu exceptia a doua judete, isi exprima aprecierea fata de liderul partidului Liviu Dragnea, relateaza News. ro.

PSD Brasov il sustine pe Liviu Dragnea in fruntea PSD

Presedintele interimar al PSD Brasov, Marius Dunca, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca principiile enuntate in scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea sunt normale, democratice, insa in.

Organizatia Judeteana a PSD Constanta l sustine n continuare pe Liviu Dragnea

Organizatia Judeteana a PSD Constanta a decis, la sedinta Biroului Permanent Judetean, sa il sustina in continuare pe Liviu Dragnea in functia de presedinte ales al partidului si sa faca un apel la unitate in jurul acestuia, relateaza Mediafax.

Ipoteza-soc: Faptele lui Liviu Dragnea s-au prescris

Ipoteza explopziva lanasata de avocatul Dan Chitic in cazul procesului liderului PSD, Liviu Dragnea. Faptele s-au prescris in cazul dosarului angajarilor fictive in care Dragnea a primit o condamnare in prima in.

Marcel Ciolacu: Sustin scrisoarea colegilor mei. Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii si spaime imaginare

Deputatul PSD Marcel Ciolacu, fost vicepremier in cabinetul condus de Mihai Tudose, anunta la randul sau ca sustine scrisoarea semnata de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, afirmand ca in partid au fost luate decizii gresite si libertatea de exprimare a fost suprimata. El il acuza pe Liviu Dragnea ca a ajuns orbit de putere si vorbeste si de problemele personale ale liderului PSD, care fac ca modificarile la legile justitiei sa nu fie realizate.

O zi pana la cea mai importanta sedinta a liderilor PSD convocata de Liviu Dragnea

O zi pana la cea mai importanta sedinta a liderilor PSD convocata de Liviu Dragnea. Acolo se va discuta despre scrisoarea prin care i se cere demisia din functia de presedinte al PSD si de la sefia Camerei.

Disidentii din PSD solicita demisia imediata a lui Liviu Dragnea

Mult asteptata scrisoare prin care un grup de lideri din cadrul PSD ii solicita demisia lui Liviu Dragnea din func-tia de sef al partidului a fost in sfarsit finalizata si data publicitatii. Scrisoarea, intitulata Declaratie comuna si semnata de mai multi membri din Comitetul Executiv al PSD, printre care se numara si grupul de initiativa constituit din vicepremierul Paul Stanescu, vicepresedinte PSD, Gabriela Firea - primar general al Capitalei, Adrian Tutuianu - vicepresedinte al Senatului si fost ministru al Apararii Nationale, se doreste a fi un prim pas in normalizarea relatiilor pe care partidul le are cu societatea civila si cu Presedintia Romaniei.

VIDEO Liviu Dragnea i acuza pe cei care i cer demisia ca fac jocullui Iohannis si al serviciilor: Eu nu pot duce acest partid sa devina o unealta a acestor institutii

Cu scrisoarea in care i se cere demisia asumata public, Liviu Dragnea ii acuza pe semnatarii acestora ca fac jocul presedintelui Iohannis, al serviciilor si DNA. Nu am citit epistola, dar am inteles care este cea mai importanta suparare: sa nu ne mai certam cu Iohannis, sa ne aliniem cu Iohannis cu SPP, SRI, DNA. Eu ca presedinte nu pot duce acest partid sa devina o unealta a acestor institutii, a spus el.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea la scrisoarea in care i se cere demisia: Am inteles care e cea mai mare suparare. Sa nu ne mai certam cu Iohannis

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a avut o prima reactie dupa ce a aparut scrisoarea in care i se cere demisia. Stire in curs .

Victor Ponta cere demisia lui Liviu Dragnea: Modul in care a cofiscat si PSD si Parlamentul si Guvernul ne duce la dezastru. Sa se ocupe de procesul lui si sa ne lase (VIDEO)

Victor Ponta a salutat miercuri aparitia scrisorii publice semnate de mai multi lideri PSD prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputilor si se aduc mai multe critici la adresa ac.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )