Libnet.ro
UNICEF

20:15

Organizatia Judeteana a PSD Constanta l sustine n continuare pe Liviu Dragnea

Hotnews Hotnews,
 Organizatia Judeteana a PSD Constanta l sustine n continuare pe Liviu Dragnea

Organizatia Judeteana a PSD Constanta a decis, la sedinta Biroului Permanent Judetean, sa il sustina in continuare pe Liviu Dragnea in functia de presedinte ales al partidului si sa faca un apel la unitate in jurul acestuia, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Organizatia de pensionari din PSD il sustine pe Liviu Dragnea

PSD transmite ca membrii Biroului Executiv Central al Organizatiei Pensionarilor Social Democrati si presedintii organizatiilor judetene ale OPSD, cu exceptia a doua judete, isi exprima aprecierea fata de liderul partidului Liviu Dragnea, relateaza News. ro.

SOC! Organizatia de Pensionari il sustine pe Liviu Dragnea

Liviu Dragnea si-a mai asigurat un vot in Comitetul Executiv National al PSD. Organizatia de Pensionari a anuntat ca il va sustine la sedinta cruciala ce va avea loc vineri. Atunci, ar urma sa se discute.

Textul complet al scrisorii prin care grupul disidentilor din PSD cere demisia lui Liviu Dragnea

A aparut scrisoarea in care se solicita demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor si din fruntea PSD. Semnatarii, Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, in numele unui.

PSD Brasov il sustine pe Liviu Dragnea in fruntea PSD

Presedintele interimar al PSD Brasov, Marius Dunca, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca principiile enuntate in scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea sunt normale, democratice, insa in.

Reprezentantii PSD Bihor anunta ca il sustin pe Liviu Dragnea

PSD Bihor si-a precizat pozitia in scandalul declansat de contestarea liderului PSD Liviu Dragnea, anuntand, joi, ca l-a mandatat pe liderul formatiunii judetene, Ioan Mang, sa respinga cererea de demitere a acestuia.

Presedintele PSD Constanta, despre o eventuala demisie a lui Dragnea: Nu cred ca este indicat sa aducem asemenea discutii in spatiul public

Presedintele PSD Constanta, Felix Stroe, a transmis ca joi, 20 septembrie, organizatia pe care o conduce va decide ce pozitie adopta la Comitetul Executiv al partidului de vineri.

PSD Alba nu se leapada de Liviu Dragnea. Ruptura intre Ioan Dirzu si baronul Paul Stanescu

PSD Alba ramane de partea presedintelui Liviu Dragnea. Comitetul Executiv Judetean al organizatiei a decis, joi, sa il sustina in continuare pe presedintele partidului.

Deputat PSD, despre ramanerea lui Liviu Dragnea in fruntea PSD: Va duce catre prabusire si rupere totala

Unul dintre primii parlamentari PSD care si-a anuntat sustinerea neconditionata pentru scrisoarea asumata de Stanescu, Firea si Tutuianu este deputatul de Timis Adrian Pau. inca dinainte de aparitia scrisorii, Pau s-a plasat impotriva lui Liviu Dragnea. Acum, deputatul spune ca daca Liviu Dragnea nu pleaca partidul se va rupe.

Deputat PSD Timis: Semnatarii scrisorii nu sunt oameni simpli, ci membri cu greutate

Deputatul PSD Timis, Adrian Pau, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca scrisoarea celor trei membri marcanti ai PSD care cer demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului nu este neaparat o scrisoare anti-Dragnea, ci una care ar.

Marcel Ciolacu: Sustin scrisoarea colegilor mei. Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii si spaime imaginare

Deputatul PSD Marcel Ciolacu, fost vicepremier in cabinetul condus de Mihai Tudose, anunta la randul sau ca sustine scrisoarea semnata de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, afirmand ca in partid au fost luate decizii gresite si libertatea de exprimare a fost suprimata. El il acuza pe Liviu Dragnea ca a ajuns orbit de putere si vorbeste si de problemele personale ale liderului PSD, care fac ca modificarile la legile justitiei sa nu fie realizate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )