Libnet.ro
UNICEF

15:00

SOC pentru Cristi Borcea... Din pacate medicii au facut anuntul trist: Este vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

B1 B1,
SOC pentru Cristi Borcea... Din pacate medicii au facut anuntul trist: Este vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Fosta sotie a lui Cristi Borcea, Mihaela Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A. Femeia a reusit sa construiasca afaceri de succes, ocupandu-se. continuă pe B1

Din pacate medicii au facut anuntul trist: E vorba de cunoscuta vedeta Andreea Marin, zana surprizelor...

Andreea Marin se confrunta cu reale probleme de sanatate. Starea a vedetei este subreda, iar tocmai din aceasta cauza a ajuns de urgenta la spital. Cunoscuta prezentatoare TV a fost supusa unor.

Gata, suferinta s-a sfarsit... Din pacate medicii au facut anuntul trist: Oana Lis a confirmat, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

Din pacate medicii au facut anuntul trist: Boala de care sufera celebrul Mihai Bendeac e incurabila... Decizia artistului te va intrista...

Mihai Bendeac a vorbit despre problemele pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Mihai Bendeac a marturisit ca se confrunta cu depresia, o.

Este drama momentului... Din pacate medicii au facut anuntul trist: Este vorba de celebrul Giani din Las Fierbinti...

Constantin Dita, actorul care il interpreteaza pe Giani, in serialul Las Fierbinti, s-a confruntat recent cu probleme de sanatate. Cu toate acestea, celebrul actor a declarat ca aceste probleme nu vor.

Veste SOC pentru PENSIONARII romani: Cine isi va mai primi banii in octombrie! Vezi sumele exacte...

Octombrie vine cu vesti bune pentru o parte din pensionari. Chiar la inceputul lunii a inceput procesul de recalculare din oficiu a pensiilor pentru aproximativ 100. 000 de pensionari. Vizati de acest proces.

Manchester Airport liciteaza pentru concesionarea aeroportului din Sofia

Grupul britanic Manchester Airport MAG) si-a anuntat intentia de a participa la procedura de licitatie pentru concesionarea aeroportului din Sofia, fiind primul consortiu care si-a confirmat participarea, transmit BTA si Novinite.

Daca e pe moarte nu mai stam cu el? Soc total in lumea televiziunii: Din pacate Andreea Esca a facut anuntul trist...

Andreea Esca iubeste televiziunea atat de mult ca nu ar renunta niciodata la ea, fiind prima ei dragoste, chiar daca acum mediul online este cel mai popular. De altfel, prezentatoarea nu a renuntat.

Da, din pacate totul este adevarat... Anuntul trist a fost facut: Este vorba de sotia celebrului actor Pavel Bartos...

Pavel Bartos, in varsta de 40 de ani, isi tine viata privata departe de ochii curiosilor, fiind motivul pentru care multa lume e curioasa despre sotia sa Anca, de 38 de ani. Ca si indragitul.

Din pacate a murit... Totul s-a intamplat chiar in timpul show-ului Exatlon: Ce se va intampla acum cu emisiunea...

Tragedie la Exatlon. Un cameraman care lucra pentru show-ul de televiziune a fost ucis chiar langa locuintele in care au stat concurentii romani care au participat la competitia din Republica Dominicana, in.

Andreea Marin, anunt SOC pentru fani: GATA, acum nu mai trebuie sa demonstrez...

Andreea Marin vine cu vesti bune pentru fanii sai. Vedeta TV pare sa radieze de fericire si sustine ca traieste una dintre cele mai bune perioade din viata sa. Andreea Marin a explicat, intr-o emisiune la.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )