Libnet.ro
UNICEF

14:30

SOC pe piata valutara: Euro a luat-o razna dupa victoria Angelei Merkel la alegerile din Germania

B1 B1,
SOC pe piata valutara: Euro a luat-o razna dupa victoria Angelei Merkel la alegerile din Germania

Piata valutara a suferit schimbari majore dupa castigarea alegerilor din Germania de catre partidul Angelei Merkel. Detalii AICI) Euro a scazut cu 0,3%, pana la valoarea de 1,1917 dolari, iar. continuă pe B1

Alerta pe piata valutara. Euro a scazut dupa alegerile din Germania

Euro a scazut dupa alegerile din Germania, arata Bloomberg. Investitorii vor urmari anunturile in legatura cu politica monetara, mai ales avand in vedere faptul ca Alternativa pentru.

Euro s-a depreciat la 4,5950 lei

Euro a scazut, ieri, fata de leu, cu 0,37 bani, Banca Nationala a Romaniei BNR) afisand un curs de referinta de 4,5950 lei/euro.

Euro s-a depreciat la 4,5987 lei

Euro a scazut, ieri, fata de leu, cu 0,02 bani, Banca Nationala a Romaniei BNR) afisand un curs de referinta de 4,5987 lei/euro.

Gigi Becali, reactie FABULOASA dupa victoria FCSB cu Dinamo

Patronul FCSB s-a declarat incantat de victoria echipei sale in fata lui Dinamo. Nu l-a menajat insa pe Alibec, scrie Ziare. com. Toata emotia spre final te face sa canti.

Gigi Becali, reactie fabuloasa dupa victoria Stelei cu Dinamo

Patronul Stelei s-a declarat incantat de victoria echipei sale in fata lui Dinamo. Nu l-a menajat insa pe Alibec. Toata emotia spre final te face sa canti Traviata, de Verdi.

Merkel, dupa victoria din alegerile legislative: Speram la un rezultat mai bun. Suntem in fata unei mari provocari, a intrat AfD in Bundestag

Angela Merkel si-a asigurat duminica un al patrulea mandat de cancelar al Germaniei dupa ce alianta CDU/CSU, din partea careia a candidat, a castigat alegerile legislative cu un procent de aproximativ 32,5%,.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )