Libnet.ro
UNICEF

08:30

Alerta pe piata valutara. Euro a scazut dupa alegerile din Germania

Antena3 Antena3,
Alerta pe piata valutara. Euro a scazut dupa alegerile din Germania

Euro a scazut dupa alegerile din Germania, arata Bloomberg. Investitorii vor urmari anunturile in legatura cu politica monetara, mai ales avand in vedere faptul ca Alternativa pentru. continuă pe Antena3

Cursul monedei euro a scazut dupa alegerile din Germania

Cursul euro a scazut fata de majoritatea monedelor, dupa anuntarea rezultatelor alegerilor din Germania, in care formatiunea cancelarului Angela Merkel s-a clasat pe primul loc, iar partidul de extrema-dreapta a obtinut pozitia a treia.

SOC pe piata valutara: Euro a luat-o razna dupa victoria Angelei Merkel la alegerile din Germania

Piata valutara a suferit schimbari majore dupa castigarea alegerilor din Germania de catre partidul Angelei Merkel. Detalii AICI) Euro a scazut cu 0,3%, pana la valoarea de 1,1917 dolari, iar.

Mesajul transmis de Iohannis lui Merkel, dupa alegerile din Germania

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, luni, un mesaj de felicitare cancelarului Angela Merkel, in urma rezultatului alegerilor legislative de duminica din RF Germania, potrivit unui comunicat al.

Donald Trump ironizeaza decizia Facebook de a-si revizui regulile pentru reclamele politice, in contextul anchetei privind amestecul Rusiei in alegerile din SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, a comentat ironic, vineri, decizia Facebook de a-si revizui regulile privind reclamele politice platite, pe fondul investigatiilor privind presupusa interferenta rusa in alegerile din SUA, relateaza Reuters.

Euro s-a depreciat la 4,5950 lei

Euro a scazut, ieri, fata de leu, cu 0,37 bani, Banca Nationala a Romaniei BNR) afisand un curs de referinta de 4,5950 lei/euro.

Euro s-a depreciat la 4,5987 lei

Euro a scazut, ieri, fata de leu, cu 0,02 bani, Banca Nationala a Romaniei BNR) afisand un curs de referinta de 4,5987 lei/euro.

Nazistii, afara!. Sute de oameni au iesit in strada pentru a protesta impotriva nationalistilor de la AfD dupa alegerile parlamentare din Germania

Sute de oameni au iesit in strada duminica seara in mai multe orase din Germania pentru a protesta impotriva partidul nationalist de dreapta AfD, care a obtinut un scor istoric pentu o astfel de miscare in alegerile parlamentare desfasurate duminica. La scurt timp dupa anuntarea rezultatelor provizorii, manifestatii spontane in fata sediilor Alternativei pentru Germania AfD) din Koln, Frankfurt, Munchen si Berlin, relateaza AFP.

Merkel, dupa victoria din alegerile legislative: Speram la un rezultat mai bun. Suntem in fata unei mari provocari, a intrat AfD in Bundestag

Angela Merkel si-a asigurat duminica un al patrulea mandat de cancelar al Germaniei dupa ce alianta CDU/CSU, din partea careia a candidat, a castigat alegerile legislative cu un procent de aproximativ 32,5%,.

Obama l-ar fi avertizat pe Zuckerberg despre faptul ca Rusia influenteaza alegerile din SUA prin intermediul Facebook

Patronul Facebook, Mark Zuckerberg, a fost avertizat de Barack Obama despre influenta Rusiei in alegerile prezidentiale din toamna trecuta din SUA, a dezvaluit duminica ziarul Washington Post.

Putin a inceput deja campania electorala pentru alegerile din 2018. Promite majorarea pensiilor si a salariului minim

Desi nu a anuntat inca daca va candida pentru un nou mandat, presedintele rus Vladimir Putin este deja in plina campanie pentru alegerile prezidentiale din martie 2018, relateaza duminica agentia de presa EFE, citata de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )