Libnet.ro
UNICEF

01:05

SOC la PRO TV! GATA, SI-A DAT DEMISIA si A DIVORTAT! BOMBA in showbiz-ul din ROMANIA!

B1 B1,
SOC la PRO TV! GATA, SI-A DAT DEMISIA si A DIVORTAT! BOMBA in showbiz-ul din ROMANIA!

Cu siguranta o mai tineti minte pe prezentatoarea emisiunii Bake Off de la Pro Tv, care a fost si reporter al Antenei 1. continuă pe B1

SOC la PRO TV! Fanii serialului LAS FIERBINTI, in LACRIMI! DECIZIA RADICALA a fost luata in urma cu PUTIN TIMP!

E oficial, incepe un nou sezon al serialului Las Fierbinti! SCANDAL MONSTRU iN FAMILIA REGALA! PRINTUL HARRY BAGA DIVORT! MEGHAN MARKLE, iN LACRIMI Fanii asteapta cu nerabdare noile episoade. Pro TV a.

MEGA-TRADARE la PRO TV! VA SEMNA CU ANTENA 1! Asta este LOVITURA ANULUI in televiziune

Bomba la PRO TV! Loredana Groza le-a dat lovitura de gratie!Artista este pe cale sa semnezecuAntena 1.

SOC la PRO TV! Cine va face parte din JURIUL ROMANII AU TALENT, in NOUL SEZON, si CINE VA PREZENTA EMISIUNEA

Revine show-ul Romanii au talent! Sezonul cu numarul 10 va avea multe momente neasteptate. Emisiunea va incepe in luna februarie.

Ce face Andra, de cand incepe Romanii au Talent. Sotia lui Maruta a dezvaluit ce se intampla in spatele show-ului de la PRO TV

In mai putin de o saptamana revine la Pro TV un nou sezon din Romanii au Talent, mai exact sezonul zece. Din juriu, in continuare, va face parte si indragita solista, Andra. Foarte multa lume si-a dorit sa afle ce se intampla in culisele show-ului, acolo unde camerele nu ajung. Ce face Andra, de cand .

Cand incepe Imperiul Leilor, noua emisiune de la Pro TV

Pro TV a anuntat cand incepe Imperiul Leilor, noua emisiune a postului in care antreprenorii trebuie sa convinga investitorii din juriu sa le finanteze afacerea.

Presedintele USR Olt si-a dat demisia dupa ce a fost prins de Politie fara permis de conducere. Mai avea patru zile pana sa-si recupereze documentul suspendat

Silviu Anton, presedintele USR Olt, si-a anuntat demisia in cursul zilei de joi, 30 ianuarie, printr-un comunicat postat pe pagina de Facebook.

Ana Birchall si-a dat demisia din PSD

Fostul ministru Ana Birchall a anuntat ca isi da demisia din grupul PSD de la Camera Deputatilor. Pentru moment, fostul ministrul al Justitiei va activa ca neafiliata, ceea ce inseamna ca ar putea sa se apropie in curand de alt partid parlamentar.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )