Libnet.ro
UNICEF

23:15

SOC la PRO TV! Cine va face parte din JURIUL ROMANII AU TALENT, in NOUL SEZON, si CINE VA PREZENTA EMISIUNEA

B1 B1,
SOC la PRO TV! Cine va face parte din JURIUL ROMANII AU TALENT, in NOUL SEZON, si CINE VA PREZENTA EMISIUNEA

Revine show-ul Romanii au talent! Sezonul cu numarul 10 va avea multe momente neasteptate. Emisiunea va incepe in luna februarie. continuă pe B1

SOC LA PRO TV! Celebra VEDETA va merge la ANTENA 1! Asta e BOMBA ZILEI in TELEVIZIUNE

Loredana Groza le-a dat lovitura de gratie celor de la Pro TV! Artista este pe cale sa semneze cu oficialii de la Antena 1.

SOC LA PRO TV! CELEBRA VEDETA va prezenta de acum inainte STIRILE! Este DECIZIA momentului

Gata! Se intoarce la pupitrul stirilor. CUTREMUR MONDEN! ANAMARIA PRODAN A FACUT ANUNTUL: REGHECAMPF E ISTORIE! NU SE MAI POATE FACE NIMIC GALERIE FOTO) Una dintre cele mai indragite prezentatoare de la Pro.

SOC la PRO TV! Neti Sandu si-a scos PERUCA! Cum arata in REALITATE? Acum NU mai exista niciun dubiu...

A ajuns sa fie o dilema nationala: poarta sau nu poarta peruca Neti Sandu? CUTREMUR MONDEN! ANAMARIA PRODAN A FACUT ANUNTUL: REGHECAMPF E ISTORIE! NU SE MAI POATE FACE NIMIC GALERIE FOTO) Multi s-au.

SCHIMBARE la PRO TV! Andreea Esca si Mihai Dedu sunt direct vizati! Fanilor le va fi dor! BOMBA MOMENTULUI

Andreea Esca, Mihai Dedu, dar si alti colegi de-ai lor de la Pro TV au dat de bucluc. ANAMARIA PRODAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI: MOARTEA A LOVIT CAND NIMENI NU SE ASTEPTA Acestia sunt chemati la tribunal.

Europarlamentar: Romania va pierde o mare parte din fondurile pentru infrastructura alocate din bugetul UE

Europarlamentarul Pro Romania Corina Cretu atrage atentia ca Romania va pierde o mare parte din fondurile pentru infrastructura alocate din bugetul Uniunii Europene.

SNSPA ar putea face parte din reteaua finantata de Soros cu 1 miliard de dolari

Scoala Nationala de Stiinte Politice si Administrative a fost invitata sa faca parte din reteaua de universitati care sunt finantate de George Soros pentru a combate nationalismul si a promova o societate deschisa prin granturi ce totalizeaza 1 miliard de dolari.

Monica Tatoiu nu face cumparaturi din Romania. Cati bani cheltuie lunar pe mancare

Prezenta Monicai Tatoiu pe micul ecran nu mai surprinde pe nimeni. Multa lume o cunoaste si, de asemenea, ii cunoaste povestea vietii si greutatile prin care a trecut pana in acest moment. Monica Tatoiu nu face cumparaturi din Romania Asa cum, de nenumarate ori, a declarat, Monica Tatoiu este un om nonconformist si cu dragoste .

Cum i s-a schimbat viata castigatorului de la Ferma. Ce a facut cu banii de la PRO TV

Tanarul a reusit sa uimeasca o tara intreaga, pentru ca in finala de la Ferma, un nou inceput, din 2019, a reusit sa il invinga pe Catalin Morosanu, in duel. Mai mult, firul vietii participantului din emisiunea transmisa pe PRO TV s-a schimbat cu mult, fata de clipele in care acesta abia pasea in platoul .

Subiectele zilei: Cum s-a vazut celebrarea Unirii Principatelor de la Iasi; Drama cuplurilor nevoite sa mearga in strainatate pentru a face copii, din cauza unei legi care ii sperie pe medici; Niciunul dintre presedintii si premierii Romaniei dupa `89 nu

Mica Unire la pret mare: din 280. 000 de euro, Primaria Sectorului 5 putea imparti icre negre si sampanie. A dat tot fasole, carnati si play-back. Sondaj. PNL a devansat Alianta USR-PLUS in Bucuresti. PSD, spre prapastie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )