Libnet.ro
UNICEF

10:30

SOC LA PRO TV! NU se mai filmeaza EMISIUNEA urmarita de MILIOANE de romani! S-A AFLAT si MOTIVUL pentru care s-a luat aceasta DECIZIE

B1 B1,
SOC LA PRO TV! NU se mai filmeaza EMISIUNEA urmarita de MILIOANE de romani! S-A AFLAT si MOTIVUL pentru care s-a luat aceasta DECIZIE

Filmarile pentru ultimul sezon al emisiunii MasterChef au fost sistate! S-a aflat si motivul pentru care a fost luata aceasta decizie! Pro TV a decis sa sisteze filmarile pentru emisiunea MasterChef. continuă pe B1

Lovitura pentru fanii Masterchef! Emisiunea nu se mai filmeaza

Dupa o pauza de doi ani, Masterchef a decis sa revina pe micile ecrane, schimband tot juriul de data aceasta. Din pacate, filmarile au fost oprite de curand. Unul dintre jurati este vinovat pentru decizia radicala luata de producatori. Ce s-a intamplat pe platourile de filmare? Filmarile pentru Masterchef s-au oprit! Masterchef a disparut de .

BOMBA LA PRO TV! Neti Sandu si-a scos peruca! ASA arata, de fapt, vedeta in REALITATE!

Neti Sandu este una dintre cele mai indragite si mai longevive prezentatoare de la PRO TV. Ea are acelasi look de ani de zile! Multi s-au intrebat un lucru: Are sau nu are Neti Sandu peruca? Multi s-au.

BOMBA ANULUI la PRO TV! MARELE ACTOR A PARASIT serialul Las Fierbinti ca sa joace in MANGALITA, de la ANTENA 1

Bomba la PRO TV! Un mare actor a plecat de la Pro TV, la Antena 1. Antena 1 a realizat serialul Mangalita, propria varianta a serialului Las Fierbintide la Pro TV, conformCanCan.

Pro TV traieste un SOC! A primit o VESTE DEVASTATOARE!

Pro TV a primit o veste dezastruoasa din partea CNA-ului. LACRIMI iN SHOWBIZ! FUEGO A PATIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITA! E SOC SI GROAZA GALERIE FOTO) Postul din pache Protopopesu a aflat.

De la birou la groapa de gunoi: CEO-ul celei mai mari firme de salubrizare devine Sef sub acoperire la Pro TV. Cum arata dupa transformare VIDEO

CEO-ul celei mai mari firme de salubrizare din Romania va fi protagonisul celei de-a doua editii a reality show-ului Sef sub acoperire, difuzat de Pro TV in aceasta seara, 19 septembrie, de la ora 21.

Un mare actor din Las Fierbinti a lasat PRO TV pentru Antena 1. Vedeta va juca in Mangalita

Cu state vechi in actorie, a lasat Las Fierbinti de la PRO TV pentru Antena 1. Vedeta va juca in Mangalita. Un mare actor din Las Fierbinti a lasat PRO TV pentru Antena 1 Antena 1 si-a dorit ca, din aceasta toamna, sa detroneze Pro TV cu serialul Las Fierbinti, realizand proiectul Mangalita, unde si .

Vocea Romaniei, LIVE TEXT, vineri, 20 septembrie 2019, la PRO TV. Smiley, vrajit de duetul acestor surori

LIVE TEXT, Vocea Romaniei, vineri, 20 septembrie 2019, de la ora 20:30. in cea de-a treia editie de auditii pe nevazute, se anunta o surpriza de proportii. Juratii vor avea parte de o premiera. UPDATE: Maria Craciun, scufita rosie a show-ului, a convins-o pe Irina ca merita un loc in echipa ei. UPDATE: Maria Farcas .

Ce nu stiai despre actorii din Vlad. in serialul de la PRO TV, au alti parteneri, dar in viata reala sunt sot si sotie

In serialul Vlad sunt departe unul de celalalt, dar se regasesc acasa. Cine sunt cei doi actori care sunt sot si sotie in viata reala, dar pe platourile de filmare se saruta cu altcineva? Serialul Vlad a pus la incercare un cuplu? Oare nu-i afecteaza deloc faptul ca se vad in fiecare zi indragostiti de .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )